Konečne! Charlene, Albert a ich dvojičky na novom rodinnom zábere

O manželstve princa Alberta a kňažnej Charlene médiá špekulujú už dlhé mesiace, informácie o krachu manželstva sa striedajú s tými optimistickejšími, kedy 64-ročný Albert akékoľvek špekulácie tohto druhu popiera.

20.04.2022 12:00
charlene Foto:
Kňažná Charlene a princ Albert.
debata

Počas Veľkej noci sa po dlhom čase ukázala štvorčlenná rodinka na spoločnej fotografii, ktorá sa objavila na oficiálnom Instagrame 44-ročnej Charlene.

Na veľkonočnom zábere pózujú rodičia aj s ich 7-ročnými dvojičkami – Jacquesom a Gabriellou. Rodinka sedí na deke v záhrade, pri nich je položený košík s veľkým veľkonočným zajačikom a v pozadí vidno bazén.

Charlene na zábere nehľadí priamo do objektívu, má sklonenú hlavu a nakláňa sa smerom k dcére. Do objektívu nehľadí ani princ Albert, ruku má položenú na ramene svojej manželky. Rodinka je oblečená v svetlých tónoch a pri zábere je napísaná jednoduchá veta: „Veselá Veľká noc.“ V príbehoch na Instagrame ukázala Charlene ďalší záber z rodinného fotenia aj záber z veľkonočného jarmoku v úzkom kruhu.

shutterstock 1304893129 Čítajte viac Rozvod v Monaku? Šance sú nulové, po princeznej Charlene ani stopy, špekuluje sa opäť o klinike

Ako informovali tamojšie médiá, princezná sa v marci vrátila z kliniky vo Švajčiarsku, kde sa liečila. Jej kroky však mali následne smerovať opäť preč z paláca, do vidieckeho domu monackej rodiny Roc Agel, Grimaldiovskej usadlosti vo francúzskej obci Peille, ktorá sa nachádza nad kniežatstvom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #princezná Charlene

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...