Žilková po rozchode a správach o milenke nestráca úsmev: Dôvod? Aj tento fešák z hitu Svätý Max!

Je to len pár týždňov, čo české médiá informovali o rozpade dlhoročného manželstva herečky Veroniky Žilkovej. Sympatická hviezda seriálov, ktorá sa tiež venuje influencingu, ho následne potvrdila aj sama.

20.04.2022 09:00
Veronika Žilková, Vincent Navrátil Foto:
Herečka Veronika Žilková so svojím synom Vincentom Navrátilom a Anetou Kňávovou. Spoločne na prezentácii projektu První dobrá.
debata

Dôvody najprv neboli jasné, no najnovšie informácie tvrdia, že niekdajší herec a tiež bývalý minister obrany Martin Stropnický si mal nájsť mladšiu partnerku. Nie je to pritom žiadna novinka, ale už záležitosť niekoľkých rokov. Tie posledné strávil Stropnický ako veľvyslanec v Izraeli. Práve na ambasáde mala vzniknúť aj jeho nová láska, ako píše český Blesk údajne ide o konzulárnu asistentku, ktorá Stropnickému pobláznila hlavu.

Veronika Žilková a jej manžel Martin Stropnický Čítajte viac Veronika Žilková sa rozvádza po 18 rokoch! Manžel Stropnický jej žiadosť poslal mailom

„Asi bude pravda, že ich vzťah trvá celé tri roky, manžel mi pred pár dňami túto mladučkú milenku priznal. Viac to na jeho žiadosť nebudem komentovať,“ uviedla pre Blesk Žilková.

Napriek tomu, že podobné peripetie v dlhoročnom vzťahu asi nie sú veľmi dôvod na úsmevy, sympatickú českú herečku stále s úsmevom vídať v spoločnosti. V utorok sa Veronika Žilková objavila aj na prezentácii novinky z dielne TV NOVA První dobrá.

Televízia Markíza chystá do vysielania nový...
Nepremeškajte štart nového markizáckeho seriálu...
+4Anne Šiškovej úloha v seriáli sadla ako uliata.

Ide o skečovú komediálnu šou so štvoricou mladých hercov, pričom jedným z nich je aj Vincent Navrátil. Áno, ten, ktorého už mnohí slovenskí diváci dobre poznajú z komediálneho hitu Svätý Max. Asi menej ich už vie, že fešný falošný kňaz je aj synom známej českej herečky a jej bývalého manžela Martina Navrátila.

Žilková teda v utorok prišla s úsmevom podporiť svoju „krv“ a nielen to – asi aj odovzdať cenné rady. Ona sama v minulosti totiž účinkovala niekoľko rokov v skečovej televíznej šou Tele Tele. Vincent Navrátil mal na utorňajšej premiére podporu nielen od svojej maminy, ale tiež pôvabnej priateľky Anety Kňávovej.

VIDEO: Jedna veľká rodina – ktoré slávne osobnosti sú príbuzné

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #rodina #Veronika Žilková #mall.tv #Vincent Navrátil

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....