Aké bolo stretnutie s kráľovnou vo Windsore? Princ Harry prezradil detaily

Britská kráľovná Alžbeta II. je krátko pred svojimi 96. narodeninami vo skvelej forme, je chránená a má okolo seba správnych ľudí.

20.04.2022 14:00
Princ Harry a Meghan Markle Foto: ,
Princ Harry a Meghan Markle objímajú atlétku Lisu Johnstonovú, ktorá je bývalou vojačkou a prišla o jednu končatinu. Na Invictus Games získala bronz.
debata

V rozhovore s americkou televíziou NBC to povedal princ Harry, ktorý minulý týždeň svoju babičku spoločne so svojou americkou manželkou Meghan navštívil na hrade Windsor.

Princ Harry a Meghan Markle Čítajte viac Toľko radosti v tvári Meghan... Harryho manželka v Haagu priam žiarila! A čo princ?

Tridsaťsedemročný Harry a 40-ročná vojvodkyňa zavítali do Windsoru minulý štvrtok a v piatok navštívili športové hry Invictus Games pre invalidných vojnových veteránov v holandskom Haagu.

Harry a Meghan otvorili Invictus Game v Haagu.
Harry a Meghan otvorili Invictus Game v Haagu.
+2Harry a Meghan otvorili Invictus Game v Haagu.

„Keď som bol pri nej, bola skvelá. Bolo také pekné ju vidieť. Je vo skvelej forme,“ povedal Harry. „Vždy, keď som s ňou, má taký skvelý zmysel pre humor a ja sa len uisťujem, že je pod ochranou a má okolo seba správnych ľudí,“ dodal princ.

V poslednej dobe panovali obavy o zdraieí britskej kráľovnej, ktorá musela kvôli zdravotným problémom odrieknuť niekoľko termínov. Vo štvrtok bude mať narodeniny, ale veľké oslavy sa očakávajú až v júni tradičným sprievodom Trooping the Colour v centre Londýna.

Britain Royals Čítajte viac Veľkonočná omša bez kráľovnej! William a Kate na hrade Windsor nechýbali, prvý raz ich sprevádzali aj ratolesti

Harry a Meghan sa pred dvoma rokmi rozhodli opustiť prostredie kráľovskej rodiny a žijú teraz aj so svojimi dvoma deťmi, dvojročným Archiem a desaťmesačnou Lilibet v kalifornskej Santa Barbare. Tam sa už cítia byť doma, povedal Harry, ktorého vzťah s otcom, princom Charlesom aj so starším bratom, princom Williamom, je napätý.

Napriek Harryho optimistickým správam o kráľovnej, tradičná veľkonočná omša britskej kráľovskej rodiny bola tento rok musela zaobísť bez nej. Kráľovná sa v poslednej dobe stále častejšie vyhýba verejným aktivitám kvôli zdravotným problémom. Kráľovná obmedzila svoje verejné povinnosti od októbra, keď strávila noc v nemocnici a po februárovom prekonaní choroby Covid-19. Minulý mesiac sa zúčastnila zádušnej omše za svojho zosnulého manžela princa Philipa a naďalej sa stretáva s diplomatmi a politikmi.

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #kráľovná Alžbeta II.

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...