Amber Heard je zlý človek, ľudská pohroma, tvrdí Baldwinova dcéra! Toto želá Deppovi

Už niekoľko dní žije verejnosť aj súdnym sporom slávneho herca Johnnyho Deppa a jeho exmanželky Amber Heardovej. Zo súdnej siene prenáša dianie naživo niekoľko televízií a verejne už odzneli mnohé hrozivé tvrdenia oboch strán.

25.04.2022 00:00
Johnny Depp Foto: ,
Herec Johnny Depp na lavici svedkov počas súdneho procesu v americkej Virginii.
debata

Herečka Amber Heard obvinila exmanžela z domáceho násilia. Každý nový deň pojednávania, ktoré odštartovalo 13. apríla, pritom priniesol rôzne obvinenia ohľadom súkromného života dvoch hollywoodskych hviezd. Samozrejme, ako to už v prípade takýchto procesov býva, priazeň verejnosti sa delí na obe strany. A platí to aj pre zástupcov celebritného sveta.

Depp Heard Lawsuit Čítajte viac V Deppovi drieme monštrum, tvrdí obhajca Heardovej! Na súde odznela desivá výpoveď o správaní superhviezdy

Hoci téma domáceho násilia je v Hollywoode veľmi citlivá, našli sa aj celebrity, ktoré sa jasne postavili na stranu 57-ročného herca Deppa. Patrí k nim aj modelka Ireland Baldwin, dcéra herca Aleca Baldwina a herečky Kim Basingerovej. „Ved sa má tak, že poznám ženy, ktoré sú presne takéto,“ napísala Ireland vo svojom instagramovom príbehu, ktorý už medzičasom vypršal. "Sú manipulatívne a chladné a využívajú svoju ženskosť na to, aby sa hrali na obeť a obrátili svet proti mužom, pretože žijeme v spoločnosti, kde je cool povedať, že muži sú tí najhorší a podobné bla bla sr..y.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ireland (@irelandirelandireland)

Podľa Baldwinovej však aj muži môžu zažiť zneužívanie a ona sa domnieva, že práve toto je podobný prípad. Ireland Baldwin dokonca zašla ďalej, keď Amber Heardovú nazvala „ľudskou katastrofou“. "Amber Heard je hrozná osoba a dúfam, že Johnny získa späť svoju povesť a život. A dúfam, že bude v piatom filme o pirátoch z Karibiku,“ uzavrela Baldwin vo svojom príspevku, z ktorého citoval Newsweek.

Amber Heard Čítajte viac Deppova exmanželka poriadne prekvapila: Má dcérku! Prišla na svet už v apríli

Depp práve v tomto súdnom pojednávaní uviedol, že jeho bývalá partnerka mu zámerne pokazila reputáciu a že pre falošné obvinenia prišiel o množstvo pracovných ponúk (medzi inými aj prácu na filme Piráti z Karibiku) a obrovskú odhadovanú sumu. V procese však tiež už odzneli svedectvá alebo informácie o tom, ako Depp bojoval posledné roky so závislosťou, že viackrát užil kokaín s Marilynom Mansonom alebo tiež boli prečítané správy, ktoré si na adresu Amber Heardovej vymieňal s kolegom Paulom Bettanym. V nich tiež herci vtipkovali, že by možno mali skúsiť Amber upáliť alebo utopiť.

zväčšiť Herečka Amber Heard počas výpovede na súde... Foto: SITA/AP, Jim Lo Scalzo
Amber Heard Herečka Amber Heard počas výpovede na súde Fairfax County Circuit Court vo Fairfaxe.

Proces sa podľa spravodajského webu BBC môže pretiahnuť na šesť týždňov. Ako svedkovia počas neho majú vystúpiť niektoré ďalšie celebrity vrátane spomenutého herca Paula Bettanyho, ale aj herca Jamesa Franca, ktorého vraj Depp upodozrieval, že mal s Heardovou pomer v roku 2014 pri nakrúcaní spoločného projektu. Na lavicu svedkov by mal sadnúť aj podnikateľ Elon Musk.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard #súdny proces #Ireland Baldwin #mall.tv

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...