Pamätáte si zvodnú ryšavku z Fashion TV? Aj ona je už pod čepcom, šaty skryli krásne spomienky

Najprv gratulovala svojej bývalej šéfke v netradičný svadobný deň uprostred týždňa. O pár dní neskôr však moderátorka a herečka Lenka Vacvalová sama predstúpila pred oltár.

25.04.2022 00:00
Moderátorka Fashion TV Lenka Vacvalová. Foto:
Moderátorka Fashion TV Lenka Vacvalová.
debata

Moderátorka, ktorú slovenskí diváci a šoubiznisnoví fanúšikovia poznajú najmä z obrazoviek Fashion TV, sa počas uplynulého víkendu vydala za fotografa Jana Poláčka. Dvojica si povedala áno v kostole v Tatranskej kotline, kde sa kedysi aj zoznámili.

„Pán a pani Poláčkovi,“ napísala ryšavka k svadobnému záberu, na ktorom sa dvojica šťastne smeje pozerajúc jeden druhému do očí. Ženícha čiastočne zakrýva závoj nevesty nad jeho hlavou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka Vacvalova (@lenkavacval)

Azda ešte romantickejšie pôsobilo video, ktoré Vacvalová zverejnila pred samotným svadobným obradom. Na ňom sú namixované momentky zo spoločných zážitkov dvojice, ktorá patrí medzi vášnivých bežcov maratónov a tiež sa spoločne venujú horskej turistike. „Nekonečne sa na život s tebou teším,“ pripísala k videu, ktoré sprevádza skladba Karla Duchoňa Mám ťa rád.

SEML - vyber - 047 Čítajte viac Pallová na Drobovej svadbe v mini, všetky oči na ňu... a potom padol pohľad na šaty Heleny Vondráčkovej!

Ako uviedla Vacvalová pre český portál Super.cz, svadobné šaty si navrhla sama. „Vzadu mali vyšité miesta, ktoré boli pre náš vzťah kľúčové a kde nám bolo spolu dobre. Korunku a šperky na ramená mi navrhla slovenská návrhárka Magaela,“ prezradila čerstvá novomanželka pre portál.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka Vacvalova (@lenkavacval)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #svadba #fotograf #Lenka Vacvalová #Jan Poláček

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...