Náhoda? Princ Albert zavítal na návštevu Talianska! Charlene chýbala, Albertova ex sa objavila v Ríme

Princ Albert (64) odcestoval pred pár dňami do Talianska, kde si plnil oficiálne povinnosti.

27.04.2022 12:00
albert Foto:
Princ Albert.
debata

Posledné oficiálne vystúpenie absolvoval 23. apríla 2022. Ako uvádza Daily Mail, v rovnakom čase sa do Talianska vybrala aj jeho expartnerka, nechýbal ani jej syn, ktorého otcom je práve monacný princ.

charlene Čítajte viac Konečne! Charlene, Albert a ich dvojičky na novom rodinnom zábere

Monarcha mal v Taliansku nabitý program – 20. apríla bol hosťom v provincii Bari, kde odhalil pamätnú dosku, následne navštívil kostol Santa Maria di Sovereto. O niečo neskôr si pozrel mestskú katedrálu a pomodlil sa pred vojnovým pamätníkom. Na konci dňa princ pokračoval návštevou katedrály San Nicola Pellegrino a hradu Svevo. Prvý deň v Taliansku sa skončil večerou za prítomnosti starostov miest Trani, Canosa di Puglia, Terlizzi, Poggiorsini a Spinazzola.

charlene Čítajte viac Tvrdý úder princa Alberta! Spoločnosť na oficiálnom podujatí mu robila aj jeho ex, ktorá má Charlene poriadne v zuboch

Bývalú partnerka princa Alberta, Nicolu Coste (50), s ktorou má syna Alexandra Grimaldi-Costea (18), paparazzi zachytili 24. apríla v Ríme v jednej z tamojších reštaurácií na večeri. Médiá, okrem iných už spomínaný Daily Mail tak špekulujú, že Coste robila „tajne“ spoločnosť princovi Albertovi v Taliansku, kam si prišiel plniť svoje oficiálne povinnosti bez manželky, kňažnej Charlene (44). Tá sa dlhodobo po boku princa na oficiálnych podujatiach neobjavuje.

Nicola Coste sa koncom januára ukázala aj na oficiálnom podujatí v Monaku, s kniežacou rodinou oslávila sviatok Sainte-Dévote (svätej Devoty, patrónky Monaka). Niekdajšia letuška je mamou nemanželského syna princa Alberta, Alexandra Grimaldi-Costea, ktorý má 18 rokov.

Tu je rebríček tých najkrajších kráľovských párov spolu s palácmi, ktoré sú ich domovom.

Obsah vznikol v spolupráci Pravdy s MALL.TV.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Albert

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....