Fekálie na posteli, maľba krvou či rozbitý nábytok: Depp a Heard odhaľujú šokujúce bizarnosti vzťahu

V Spojených štátoch už niekoľko týždňov pokračuje pred súdom spor medzi hollywoodskym hercom Johnnym Deppom a jeho bývalou manželkou Amber Heardovou, v ktorom sa exmanželia vzájomne obviňujú z ohovárania a požadujú po sebe stámiliónové odškodné.

27.04.2022 10:14
debata (1)
Herečka Amber Heard na zábere zo súdnej siene... Foto: SITA/AP, Steve Helber
Depp Heard Amber Heard Herečka Amber Heard na zábere zo súdnej siene Fairfax County Circuit Courthouse vo Fairfaxe 25. apríla 2022.

Depp v pondelok zakončil štyri dni svojich výpovedí v tomto prípade, ktorého prejednávanie je možné sledovať v televízii a na internete a v ktorom vychádza najavo mnoho často bizarných skutočností o ich zjavne búrlivom spoločnom živote.

Depp podal žalobu na Heardovú kvôli jej stĺpčeku v denníku The Washington Post z roku 2018, v ktorom sa texaská herečka označuje za „verejne známu tvár domáceho násilia“. Herec tvrdí, že hoci v článku nie je uvedené jeho meno, prišiel kvôli nemu o lukratívne herecké zákazky. Obaja sa pritom navzájom obviňujú z fyzického násilia a tvrdenia druhej strany zároveň popierajú.

Herec Johnny Depp počas svojej svedeckej...
Herečka Amber Heard na zábere zo súdnej siene...
+7Verejnosť prítomná na súdnom procese medzi...

Depp strávil štyri dni na lavici svedkov, zatiaľ čo právnici prehrávali zvukové nahrávky niektorých ich hádok alebo čítali Deppove správy, v ktorých svoju vtedajšiu manželku častoval sprostými výrazmi. Napríklad v nich tiež napísal, že by chcel vidieť jej „hnijúcu mŕtvolu rozkladajúcu sa v kufri Hondy Civic“. V inej správe adresovanej hercovi Paulovi Bettanymu zase uviedol, že by chcel Heardovú zapáliť a utopiť. V súdnej sieni Depp tvrdil, že išlo o čierny humor, miestami inšpirovaný skečmi britskej komediálnej skupiny Monty Python.

Johnny Depp Čítajte viac Amber Heard je zlý človek, ľudská pohroma, tvrdí Baldwinova dcéra! Toto želá Deppovi

Herec pred súdom tiež vyhlásil, že agresorom v ich vzťahu bola Amber Heard, ale že teraz hrá rolu obete, aby pomohla svojej kariére. Svedectvo exmanželky príde na rad v najbližších dňoch. Nedávno však došlo k zaujímavému momentu, keď sa ozvala kozmetická značka, ktorej produkt údajne mala Heard používať na zakrývanie svojich modrín a rán. Produkt, s ktorým vystúpil Heardovej právnický tím a ktorý mala herečka používať v rokoch 2012 až 2016, sa dostal na trh až v roku 2017.

zväčšiť Herec Johnny Depp počas svojej svedeckej... Foto: SITA/AP, Steve Helber
Johnny Depp Herec Johnny Depp počas svojej svedeckej výpovede na zábere z 25. apríla 2022.

Na lavicu svedkov sa posadila aj bývalá psychologická poradkyňa hereckého páru, ktorá povedala, že Depp s Heardovou sa týrali navzájom. Veľkú pozornosť médií a používateľov internetu si vyslúžila časť Deppovho svedectva, v ktorom tvrdí, že Heard urobila veľkú potrebu na jeho stranu manželskej postele. Incidentu údajne predchádzala hádka, po ktorej Depp odišiel do svojho iného domu. Keď sa chcel vrátiť pre veci, zastavil ho údajne člen jeho ochranky a ukázal mu fotografiu „ľudskej fekálnej hmoty“ na ich manželskej posteli. „Bolo to tak bizarné a groteskné, že som sa mohol len smiať,“ povedal.

Amber Heard Čítajte viac Kozmetická značka usvedčila Deppovu ex zo lži! Výsledok? Nárast popularity aj predaja

Depp súdu tiež povedal, že po ňom Heard v roku 2015 hodila fľašu vodky a rozrezala mu prst, na ktorom sa mu potom vytvorila ťažko liečiteľná infekcia, proti ktorej nezaberali antibiotiká. Herec po incidente v tom čase údajne na verejnosti tvrdil, že sa sám poranil o dvere, aby nedostal svoju vtedajšiu manželku do problémov. Odpovedal však kladne na otázku právnika Heardovej či je pravda, že po onej hádke maľoval poraneným prstom na stenu zmesou farby a vlastnej krvi.

Právnici Heardovej tiež tvrdili, že Depp pri istej hádke nakreslil na jeden z obrazov v dome obrázok penisu, čo si herec nepamätal. Spomenul si však, že po tejto ich potýčke zostal kus šálky či taniera zarazený v televíznej obrazovke.

Obsah vznikol v spolupráci Mall.tv

V kauze sa ozývajú mená ďalších známych osobností, okrem Paula Bettanyho aj napríklad speváka Marilyna Mansona, s ktorým Depp podľa svojej výpovede opakovane popíjal alkohol a užíval drogy. Na lavicu svedkov sa okrem Heardovej má posadiť okrem iného miliardár Elon Musk, herec James Franco, alebo práve Bettany. Proces sa začal 11. apríla a je plánovaný na šesť týždňov.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #súd #Johnny Depp #Amber Heard #žaloba #tajomstvá #bizarnosti

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...