Ďalší signál, že v nej vidia budúcu kráľovnú? Vojvodkyňa Kate prekvapila - aha, s kým vyrazila za povinnosťami

Prekvapivé, no nie nelogické spojenie dvoch členiek britskej kráľovskej rodiny sa odohralo v stredu popoludní pred zrakmi médií a členov dvoch dôležitých organizácií venujúcich sa matkám a ženám v domácnosti.

28.04.2022 07:00
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge dorazila do sídla organizácií RCM a RCOG v dobrej nálade.
debata (3)

Vojvodkyňa Kate vyrazila na pracovnú návštevu centrály Kráľovskej spoločnosti pôrodníkov a gynekológov, ktorých je patrónkou. Nebola však sama. Po jej boku kráčala princezná Anne, druhá zo štyroch detí kráľovnej Alžbety II., ktorá je zároveň patrónkou inej ženskej organizácie. Obe dámy spoločne sa rozhodli navštíviť sídlo organizácie a podporiť projektu na zlepšenie zdravia, duševného aj fyzického u britských mamičiek.

Princezná Anne (v strede) a vojvodkyňa Kate z...
Princezná Anne (vpravo) a vojvodkyňa Kate sa...
+2Vojvodkyňa Kate z Cambridge dorazila do sídla...

Najprekvapivejšie na celej návšteve bola však najmä spojenie týchto dvoch dám. Stalo sa tak vôbec prvýkrát, čo sa niekde Kate a Anne objavili oficiálne spolu. A to aj napriek tomu, že vojvodkyňa je členkou kráľovskej rodiny už viac ako jednu dekádu. Podľa viacerých odborníkov a komentátorov kráľovského diania to však môže naznačovať ešte hlbšie zapojenie manželky princa Williama do kráľovských povinností a prípravy na budúcu rolu kráľovnej.

Princezná Anne (vpravo) a vojvodkyňa Kate sa... Foto: SITA/AP, Kirsty O'Connor
Princezná Anne (vpravo) a vojvodkyňa Kate Princezná Anne (vpravo) a vojvodkyňa Kate sa prvýkrát spoločne zúčastnili na pracovnom podujatí - návšteve organizácií, ktorých sú patrónkami a ktoré sa starajú o zlepšenie zdravia matiek.

„Myslím si, že to naznačuje, že princezná Anne podporuje Kate, keďže Kate robí stále viac kráľovských povinností sama bez Williama, stáva sa vyšším členom kráľovskej rodiny. Učí sa od princeznej Anny, ktorá je veľmi tvrdo pracujúcou členkou kráľovskej rodiny,“ citoval denník Express komentátora diania v kráľovskej rodine Camerona Walkera. Napriek tomu, že trojnásobnej mame Kate chýba trdičný urodzený pôvod, jej rola v kráľovskej rodine je veľmi dôležitá a objavuje sa na väčšom počte dôležitých akcií ako jej "svokra“ – vojvodkyňa Camilla, druhá manželka následníka trónu princa Charlesa.

Vojvodkyňa Kate Čítajte viac Keď ide vojvodkyňa Kate do kostola, vždy je načo pozerať. Ale toto sme už raz videli...

V súvislosti s ním a jeho manželkou sa tiež debatuje o tom, že by v budúcnosti mohol dobrovoľne prenechať svoje miesto kráľa (po smrti kráľovnej Alžbety II.) synovi Williamovi. Tieto domnienky však pred časom vyvrátila samotná kráľovná. Pri príležitosti osláv 70 rokov na tróne vo februári tohto roka uviedla v príhovore, že si praje, aby Camillu titulovali v prípade nástupu jej syna na trón kráľovná a nie princezná. Tým pádom vlastne vyjadrila nádej, že na trón sa posadí najprv jej syn Charles.

VIDEO: Letný štýl kráľovien a princezien

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #kráľovská rodina #rola #stretnutie #Princezná Anne

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...