Má 14 rokov a pózuje na titulke Vogue! Čo poviete na dcéru ohnivej Salmy Hayek?

Valentina Pinault po boku slávnej mamy na titulke mexickej mutácie magazínu Vogue.

28.04.2022 13:00
Salma Hayek Foto:
Herečka Salma Hayek.
debata (2)

Pózovanie slávnej mamy s dcérou na titulkách módnych magazínov je vždy sledovanou záležitosťou. Práve na takýto krok sa podujala herečka Salma Hayek (55). Z titulky mexickej mutácie magazínu Vogue sa na čitateľov pozerá spolu so svojou dcérou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Valentina Pinault má 14 rokov a je to naozaj pekná tínedžerka. Hnedovláska je jediným dieťaťom hollywoodskej hviezdy a jej manžela, milionára Françoisa-Henriho Pinaulta.

Dlhé mihalnice, zasnený pohľad, rozpustená hriva – práve takto pózuje po boku svojej mamy 14-ročná školáčka. Zábery vznikli v dome Salmy Hayekovej a jej manžela a krásna rodáčka z Mexika sa nimi pochválila aj na svojom Instagrame, kde ju sleduje 21 miliónov ľudí. K zverejneným záberom napísala: „Aký skvelý skorý darček ku Dňu matiek. Páčia sa mi tieto krásne fotky aj tento výnimočný moment s mojou Valentinou.“

Herečka Salma Hayek a jej dcéra Valentina...
Herečka Salma Hayek sa predviedla v trblietavej...
+6Zľava: Salma Hayek, Jared Leto, Jeremy Irons,...

Na zábery už zareagovali aj slávne kolegyne Hayekovej, fotografie ocenili napríklad herečka Julianne Moore či modelka Linda Evangelista.

Salma Hayek žije v spokojnom manželstve od roku 2009, párik sa zosobášil v Benátkach. Na otázku, v čom je tajomstvo jej vzťahu, odpovedá jednoznačne: "V mojom manželovi. On je jednoducho perfektný,“ uviedla v rozhovore pre „Town & Country“ magazín.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Salma Hayek

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....