Tlačenica, krik, pád na zem - takto vyzerá sláva? Fotografi sa na Amal Clooneyovú vrhli ako vlci

Odkedy je manželkou jedného z najslávnejších hercov súčasnosti, záujem o ňu enormne vzrástol. Aj tak by však málokto čakal, aký ošiaľ vyvolá medzi paparazzmi návšteva Amal Clooneyovej v New Yorku.

29.04.2022 00:00
debata
zväčšiť Právnička Amal Clooney odchádza z hotela na... Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Amal Clooney Právnička Amal Clooney odchádza z hotela na Upper East Side v New Yorku.

Svetoznáma ľudskoprávna advokátka sa pred pár dňami objavila vo Veľkom jablku. Ubytovaná v hoteli na Upper East Side si možno myslela, že bude chránená pred dotieravými reportérmi. A možno aj nie. Keď totiž vyšla z hotela, pred dverami čakali na ňu desiatky mužov so svojimi aparátmi – kamerami aj fotoaparátmi, aby si cvakli čo najlepší záber štíhlej dlhonohej brunetky narodenenej v Libanone.

Keď sa potom 44-ročná Amal o pár blokov ďalej vybrala zo zaparkovaného automobilu do budovy súdu, čakali na ňu ďalší paparazzovia. Strhol sa zhon, každý ju chcel odfotiť z čo najlepšieho uhla a známu právničku obklopila celá skupina reportérov. Tým v tesnom kontakte bránila ochranka. Treba tiež povedať, že aj tá bola početná. Manželku herca Georga Clooneyho chránilo zhruba šesť až osem mužov.

Video

VIDEO: Amal Clooney v obliehaní fotografmi v New Yorku.

Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

To, samozrejme, nie je postavené len na tom, že sa o Clooneyovú zaujíma svet šoubiznisu a bulváru. Dcéra libanonských rodičov, ktorá vyrástla vo Veľkej Británii totiž pracuje na prípadoch s mnohými zločincami, ktorí porušovali ľudské práva v krajine alebo dokonca sa podieľali na genocíde. Jej práca si teda žiada ochranu vysokého stupňa.

Johnny Depp a jeho exmanželka - herečka Amber Heard Čítajte viac Fekálie na posteli, maľba krvou či rozbitý nábytok: Depp a Heard odhaľujú šokujúce bizarnosti vzťahu

Aj samotný George Clooney v minulosti prosil fotografov, aby sa vyhli záberom jeho dvoch detí – dvojičiek, ktoré s Amal vychovávajú. Ako dôvod uviedol práve fakt, že jeho manželka má nebezpečnú prácu a úlohou rodičov je deti uchrániť pred potenciálnym nebezpečenstvom.

VIDEO: Tieto celebrity neustáli tlak slávy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #New York #paparazzi #naháňačka #Amal Clooney

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...