Detská hviezdička velebila marihuanu, seriálový miláčik skončil v liečebni: Ktoré hviezdy neustáli tlak slávy?

Ak vám k nohám padajú fanúšikovia po celom svete a manažéri či firmy sa prebiehajú, aby vám zaplatili viac len za to, že sa usmejete na fotke pre ich produkt... to nie je situácia, ktorú by zvládol každý. A nezvládli ju ani niektoré hviezdy.

01.05.2022 00:00
britney2005 Foto:
Speváčka Britney Spears v roku 2005, tesne pred tým, ako ju sláva pritlačila k zemi.
debata

Medzi tých, ktorým tlak slávy a popularity poriadne „zatlačil“ aj na fungovanie v bežnom živote, určite patrí napríklad speváčka Britney Spears. Jej niekdajšie neslávne excesy, ktoré vrcholili oholením si hlavy a liečbou v psychiatrickej liečebni, sa skončili v roku 2008 tým, že skončila v opatrovníctve svojho otca Jamieho Spearsa. To sa podarilo zrušiť až minulý rok.

Herečka Drew Barrymore zažila obrovskú slávu už ako malé dievčatko vo filme E.T. Mimozemšťan a pár rokov po nej to vyzeralo s ňou všelijako len nie dobre. Závislosť, konzumácia alkoholu, drog – tomu všetkému musela Barrymore čeliť ako dieťa a tínedžerka. Našťastie sa jej podarilo toto temné obdobie prekonať a vrátiť sa s veľkou slávou na výslnie.

To však nie je prípad všetkých slávnych osobností, ktoré tlak svojej popularity a svetovej slávy nedokázali pevne ustáť. Ktoré sa k nim radia? Pozrite si naše video.

VIDEO: Celebrity, ktoré neustáli tlak slávy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miley Cyrus #sláva #tlak #Britney Spears #Drew Barrymore #popularita #Charlie Sheen #mall.tv

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...