Sklonená hlava, pohľad upretý nikam! Charlene konečne na verejnosti, ale... Rodinné šťastie vyzerá inak

Monacká princezná Charlene sa počas víkendu po dlhom čase ukázala po boku manžela na verejnosti. Práve na tento okamih obyvatelia kniežatstva čakali dlhé mesiace.

02.05.2022 13:08
charlene Foto:
Princ Albert a kňažná Charlene počas pretekov E-Prix v Monaku.
debata

S manželom, princom Albertom (64) a dvojčatami Jacquesom a Gabriellou (7), sa zúčastnila športového podujatia, majstrovstiev sveta FIA Formuly E v Monaku. Rodina spoločne sledovala preteky, v ktorých jazdia výlučne elektricky poháňané autá. Následne odovzdali ceny víťazom pretekov.

Kto však očakával usmiatu Charlene, z ktorej by sršala dobrá nálada, zostal sklamaný. Princezná sa síce občas na pódiu pousmiala, väčšinu času však pohľad upierala do zeme a pôsobila neprítomne, ako píšu francúzske médiá.

albert Čítajte viac Náhoda? Princ Albert zavítal na návštevu Talianska! Charlene chýbala, Albertova ex sa objavila v Ríme

Na sebe mala šedý kostým, blond vlasy mali ultra krátky zostrih a tvár jej pokrýval mejkap. Počas podujatia objímala svoju dcéru, občas zatlieskala či prehovorila zopár viet s manželom stojacim pri nej.

Princezná Charlene Čítajte viac Charlene sa v monackom paláci dlho neohriala! Jej kroky smerovali na miesto, ktoré milovala aj kňažná Grace

V marci, ako informoval kráľovský palác, Charlene opustila kliniku vo Švajčiarsku, kde sa zotavovala. Následne sa však v kniežacom paláci nezdržiava. Princezná Charlene sa po svojom návrate z liečenia zotavovala v súkromí, jej kroky smerovali do vidieckeho domu monackej rodiny Roc Agel, Grimaldiovskej usadlosti vo francúzskej obci Peille, ktorá sa nachádza nad kniežatstvom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #kňažná Charlene

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...