Ako dokonalá nevesta Brooklyna Beckhama očarila svet! Krásna Nicola Peltz po boku manžela v New Yorku

Brooklyn Beckham a Nicola Peltz zaujali priamo na ulici, fotografi im nedali pokoj.

03.05.2022 00:00
Paris Fashion S/S 2022 Givenchy Foto: ,
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz na archívnej snímke.
debata (1)

Svadba Brooklyna Beckhama (23) a Nicoly Peltzovej (27) bola bezpochyby top spoločenskou udalosťou jari. Prominentná svadba prilákala uprostred apríla na Floridu niekoľko slávnych mien, na recepcii sa objavila aj hollywoodska herečka Eva Longoria s manželom, Venus a Serena Williamsové, šéfkuchár Gordon Ramsay, podnikateľ Dave Grutman, topmodelka Gisele Bündchen a jej manžel Tom Brady a ďalší.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

Nielen obrad, ale aj šaty krásnej nevesty sa stali sledovanou a komentovanou záležitosťou. Zábery z ostrosledovanej svadby zverejnil magazín Vogue. Dych vyrážajúce šaty nevesty vznikli v ateliéri Valentino Haute Couture. Ako uviedla Peltzovej štylistka Leslie Fremar pre magazín, išlo podľa nej o najkrajšie svadobné šaty, aké kedy videla. Vogue pripomína, že táto dáma oblieka divy ako Charlize Theronovú či Demi Mooreovú a tak jej tvrdenie ešte naberá na vážnosti.

Video
Zdroj: Profimedia

Svadbu majú zaľúbenci už za sebou, ale paparazzi fotografi sa o dvojicu stále zaujímajú. Keď sa mladomanželia objavili ruka v ruke na ulici v New Yorku, nezostali nepovšimnutí. Brooklyn Beckham svoju štíhlu blondínku zobral za ruku a takto sa prešli po ulici, fotografi na nich mierili objektívy. Krásna herečka mala na sebe od hlavy po päty čiernu, dokonca aj jej blond hrivu zdobila čierna bižutéria. Nicola Peltz sa objektívov nezľakla, sebavedomo sa usmiala a dokonca odpovedala na otázku fotografa.

Manželia a rodičia ženícha David Beckham a...
Herečka Eva Longoria, dlhoročná kamarátka...
+3Sestry Venus Williams (vpravo) a Serena...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Brooklyn Beckham

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...