Justin Bieber sa dostal na čiernu listinu Ferrari! Jeho prehrešky? Nie je ich málo

Podľa výrobcu športových vozidiel spevák niekoľkokrát porušil kódex správania, ku ktorému sa zaviazal pri kúpe vozidla Ferrari.

05.05.2022 00:00
bieber Foto:
Hailey a Justin Bieberovci.
debata (1)

Medzi prehreškami je napríklad prelakovanie vozidla, uviedla talianska tlač. Pri kúpe vozidla Ferrari musí nový majiteľ prijať celý rad obmedzení. Niektorá z nich Bieber, ktorý je od roku 2015 majiteľom Ferrari 458, porušil. Vozidlo napríklad nechal prelakovať z bielej na elektrickú modrú a urobil aj ďalšie nepovolené zásahy do podoby auta. Bieber kódex porušil aj tým, že vozidlo chcel predať v aukcii, čo pravidlá Ferrari tiež zakazujú.

bieber Čítajte viac Hailey Bieber prezradila: Urobila som niečo, čo Justina naozaj ranilo

Kanadský spevák na seba upozornil už krátko po kúpe vozidla, keď nechal svoje Ferrari stáť dva týždne pred tanečným klubom a zabudol, kde ho zaparkoval, uviedol denník La Repubblica.

Kvôli zaradeniu na čiernu listinu mu automobilka už ďalšie vozidlo nepredá. Bieber ale nie je jedinou celebritou s podobným zákazom. Na čiernej listine Ferrari figurujú aj hudobníci 50 Cent a Tyga, herec Nicolas Cage či americká celebrita Kim Kardashian.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....