Randí s hrdinom seriálového hitu! Zbožňovaná Penny pár mesiacov po krachu manželstva priznala nový vzťah

V septembri americká herečka Kaley Cuoco (36) a jej druhý manžel Karl Cook (31) svetu oznámili, sa po troch rokoch manželstva rozchádzajú.

05.05.2022 12:00
Americká herečka Kaley Cuoco Foto:
Americká herečka Kaley Cuoco.
debata

Krásna predstaviteľka Penny z Teórie veľkého tresku dlho sama nezostala. Nový vzťah potvrdila na Instagrame, kde ju sleduje vyše 7 miliónov ľudí.

Americká herečka Kaley Cuoco Čítajte viac Tak to je šok! Penny z Teórie veľkého tresku ohlásila krach manželstva, nevestou bola len nedávno

Jej novým partnerom je 39-ročný Tom Pelphrey, hviezda seriálového hitu Ozark. Spoločné fotografie ako oficiálne potvrdenie vzťahu sa objavili aj na jeho Instagrame. Ide o fotografie z Polaroidu, ktoré vznikli počas spoločného výletu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Pelphrey (@tommypelphrey)

Pred časom Cuoco pre aprílové vydanie magazínu Glamour prezradila o svojom milostnom živote toto: „Bola by som rada, keby som mala trvalý vzťah. Ale už sa nikdy nevydám. Určite nie. Mohli by ste to dať na titulnú stranu,“ povedala v rozhovore.

zväčšiť Herec Tom Pelphrey. Foto: SITA/AP, Eric Gay
Tom Pelphrey Herec Tom Pelphrey.

Kaley Cuoco je známa najmä ako Penny zo sitkomu Teória veľkého tresku (2007 – 2019), za ktorý si spolu s kolegami a kolegyňami vyslúžila šesť nominácií na Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu. Od októbra 2014 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. Ale úspechy aktuálne žne aj v seriáli Letuška ((The Flight Attendand), v ktorom stvárňuje hlavnú rolu a zároveň ho aj produkuje.

Herečka bola v minulosti dva roky vydatá za tenistu Ryana Sweetinga, tvorila pár aj s hereckým kolegom z Teórie veľkého tresku Johnnym Galeckim (seriálový Leonard Hofstadter). Tom Pelphrey doposiaľ ženatý nebol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...