Potvrdené, Alžbeta II. nepríde! Do Buckinghamského paláca sa vrátia záhradné oslavy, no bez kráľovnej

Členovia britskej kráľovskej rodiny budú tento rok zastupovať kráľovnú Alžbetu II. na tradičných záhradných oslavách, ktoré sa budú v lete opäť konať v záhradách Buckinghamského paláca.

06.05.2022 07:52
Britain Queen Platinum Jubilee Foto: ,
Kráľovná Alžbeta II. v Sandringhame.
debata (4)

Oznámila to vo štvrtok kráľovnina kancelária. Pre problémy s mobilitou musela 96-ročná britská kráľovná obmedziť vystupovanie na verejných udalostiach, pričom Buckinghamský palác uviedol, že na záhradných oslavách, ktoré sa toto leto budú opäť konať po dvojročnej prestávke spôsobenej pandémiou koronavírusu, ju budú reprezentovať členovia kráľovskej rodiny.

Britská kráľovná Alžbeta II. s diamantovým...
Britská kráľovná Alžbeta II.
+21Britská princezná Alžbeta, neskoršia kráľovná...

„Jej kráľovskú výsosť budú tento rok na záhradných oslavách reprezentovať ostatní členovia kráľovskej rodiny – informácie o ich účasti zverejníme včas,“ uvádza kancelária kráľovnej vo vyhlásení.

Britská panovníčka hostí tradične každý rok tri záhradné oslavy vo svojom sídle v centre Londýna a jednu v paláci Holyroodhouse v škótskom Edinburghu. Tieto oslavy boli však v posledných dvoch rokoch zrušené pre opatrenia zamerané na spomalenie šírenia koronavírusu.

Britain Royals Čítajte viac Dizajnové šaty ako stvorené pre štíhle ženy! Kate sadli ako uliate, jej postava je dokonalá

Záhradné oslavy v Buckinghamskom paláci sa budú konať v máji a záhradná oslava v Škótsku v júni. Začiatkom júna sa pritom uskutočnia aj niekoľkodňové oslavy pri príležitosti 70. výročia Alžbetinho nástupu na trón.

Pozrite si rebríček TOP 5 kuriozít z kráľovských svadieb

4 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Alžbeta II.

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...