Nádherná ex-partnerka DiCapria nemôže byť šťastnejšia! Jej vyznanie je toho dôkazom

Nemecká hviezda Toni Garrn (29) sa minulý rok stala mamou dcérky menom Luca Malaika, ktorú porodila svojmu manželovi, hercovi Alexovi Pettyferovi.

08.05.2022 13:30
Toni Garrn Foto:
Nemecká topmodelka Toni Garrn.
debata

Na jeho 32. narodeniny mu napísala krásne vyznanie. „Všetko najlepšie k narodeninám môjmu partnerovi na našej horskej dráhe, v našom bláznivom, ale krásnom živote. Robíš našu rodinu kompletnou a si najobľúbenejšou vecou nášho dievčatka.“ K blahoželaniu pridala aj niekoľko súkromných záberov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TONI GARRN (@tonigarrn)

„Som taká vďačná, že ťa môžem volať mojou láskou, ockom a často aj tou najotravnejšou časťou môjho dňa, tak, ako sa to manželom stáva. Milujem ťa zlatko,“ napísala krásna blondínka.

Toni Garrn Čítajte viac Ani o deň dlhšie! 6 týždňov po pôrode Toni Garrn zarezáva v telocvični! Hoci... Jej telo vyzerá skvelo už teraz

Toni Garrn tvorila v minulosti pár s hercom Leonardom DiCapriom. Začali spolu randiť v roku 2014, po vyše ročnom vzťahu sa však dvojica rozišla. Blond kráska sa medzičasom zaľúbila do iného fešáka, hráča NBA Chandlera Parsonsa, ale tento vzťah trval len od roku 2015 do roku 2016. Šťastie v láske tak krásna modelka našla až po boku britského herca Alexa Pettyfera, za ktorého sa na jeseň 2020 vydala.

Nemecká topmodelka Toni Garrn - výrazný mejkap...
Nemecká topmodelka Toni Garrn - vlasy...
+4Nemecká topmodelka Toni Garrn - vlasy v drdole,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Toni Garrn

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...