Geissenovci na Slovensku budia pozornosť, ale... Na Instagrame zatiaľ ukázali len tryskáč, ktorým prileteli

Carmen a Robert Geissenovci sú všetko možné, len nie nenápadná rodinka. Fanúšikov majú aj na Slovensku, svojráznych manželov ich počet ohromil.

09.05.2022 11:05
Geissenovci – Ťažký život milionárov Foto:
Carmen a Robert zo šou Geissenovci – Ťažký život milionárov.
debata (7)

Svojím luxusným životným štýlom sa pýšia v sledovanej šou televízie RTL II. s názvom Geissenovci – Ťažký život milionárov (Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie), ale aj na svojich sociálnych sieťach. Paradoxne, fotografie zo Slovenska sa zatiaľ na ich Instagrame neobjavili. Fanúšikom ukázali „len“ luxusný tryskáč, ktorý ich spolu s dvoma dcérami na Slovensko priviezol. Fotografie zo Slovenska nepribúdajú, profil Carmen Geiss pritom sleduje takmer 900 000 ľudí, reklama pre krajinu by tak bola ohromná…

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965)

Ako uvádza televízia JOJ, „poprask“ spôsobili svojím príchodom do zámku v Pezinku. Ich návštevu zámok avizoval na svojej stránke, fanúšikovia tak presne vedeli, kedy ich môžu čakať. V meste blízko Bratislavy ich sprevádzal minister hospodárstva Richard Sulík. „Bolo to úžasné, videli sme neskutočné množstvo ľudí, ktorí nás poznajú. Nevedeli sme, že až toľko ľudí nás má rado,“ povedali manželia pre televíziu JOJ. Fotku s Carmen Geiss si nenechala ujsť moderátorka Erika Barkolová.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Záberom so svojráznou milionárskou rodinkou, ktorá na Slovensko dorazila na pozvanie Richarda Sulíka, sa na Instagrame pochválila napríklad poslankyňa SaS Jana Bittó Cigániková, ktorá k záberu napísala: „Môžete mať na Geissenovcov rôzny názor, ani ja som k ich fanúšikom predtým nepatrila. Isté ale je, že môžu Slovensku, našej prírode, pamiatkam a atrakciám urobiť výbornú reklamu.“

S oboma dcérami, Davinou (18) a Shaniou (17), si počas víkendu užili čas v Šamoríne, navštívili moderný športový areál X-bionic Sphere. Po areáli sa previezli výletným autom, následne si už vychutnali jedlo a nápoje v tamojšej reštaurácii, zábermi s rodinkou sa na sociálnych sieťach chvália ich fanúšikovia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma (@emmkad)

Počas siedmich dní, ktoré na Slovensku trávia, si ešte vyskúšajú adrenalínové aktivity v Čunove, absolvujú rýchlu jazdu na okruhu Slovakia Ring a spoznajú niektoré slovenské mestá, ako uvádza cas.sk.

Ich šou sa na obrazovky dostala v roku 2011, v roku 2012 ju začala vysielať slovenská televízia JOJ. Program mapuje ich luxusný život ako aj manželstvo, ktoré trvá od roku 1994. Spoločne vychovávajú dve dcéry, Davinu a o rok mladšiu Shaniu. Cesta k deťom však nebola pre pár vôbec ľahká, Carmen Geiss prekonala neuveriteľných desať potratov, ktoré pre ňu predstavujú obrovskú traumu dodnes.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Geissenovci – Ťažký život milionárov

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...