Celine Dion zverejnila zriedkavý záber so synmi! Odkaz, ktorý pridala, dojíma svet

Uplynulá nedeľa sa niesla v znamení Dňa matiek. Neobišli ho ani svetoznáme celebrity. Niektoré zverejnili zábery, ktoré svet zvyčajne namá možnosť vidieť.

10.05.2022 00:00
celine Foto:
Speváčka Celine Dion na archívnom zábere.
debata

To platilo aj v prípade hviezdnej speváčky Celine Dionovej, ktorá sa podelila so svojimi fanúšikmi o spoločnú fotografiu so všetkými troma synmi. Na zábere sa usmieva nenalíčená a veľmi ležérne upravená Celine po boku 21-ročného René-Charlesa a dvojičiek Eddyho a Nelsona, ktoré oslávili jedenásť rokov.

Päťdesiatštyriročná diva pritom s fotografiou, ktorá zachytáva najintímnejší moment z jej súkromia, neoslavovala len vlastné materstvo. Venovala odkaz všetkým matkám na Ukrajine, ktoré nemôžu byť so svojimi deťmi. „Počas tohtoročného Dňa matiek sa cítim byť veľmi požehnaná a šťastná za to, že môžem byť s mojimi deťmi a myslím na všetky mamy Ukrajiny a okolitého sveta, ktoré o svoje deti prišli,“ napísala Dion na Instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Céline Dion (@celinedion)

„A na všetky mamy, ktoré sa musia neustále strachovať o to, ako udržať ich deti v bezpečí… a na všetky matky, ktoré venovali každý gram svojej energie na to, aby poskytli vlastným deťom tie najzákladnejšie nutnosti pre život,“ pokračovala ešte Celine Dion a dodala, že tohtoročný Deň matiek by rada venovala práve im. „Modlíme sa aj s mojimi deťmi, aby všetky matky našli mier a bezpečie pre ich rodiny,“ doplnila tiež slávna diva.

Britain Royals Čítajte viac Kate a William splnili Charlotte na narodeniny jej najväčšie želanie! Oslávenkyni darovali...

V súvislosti s Dionovou sa pred pár dňami objavila aj nemilé správy. Speváčka totiž musela zrušiť pre zdravotné problémy svoje koncertné vystúpenia v Európe a presunula ich až do roku 2023.

VIDEO: Najviac detí v kráľovských rodinách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #matka #Céline Dion #Deň matiek #vojna na Ukrajine #mall.tv

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...