Tragédia v rodine českého herca Vyskočila! Jeho syn spáchal samovraždu

Tragické chvíle prežíva známy český herec Ivan Vyskočil, ktorého si aj slovenskí diváci dobre pamätajú z filmov ako Pasťák či seriálov Lietajúci Čestmír a Chlapci a chlapi.

09.05.2022 12:29
22157408 Foto:
Archívny záber herca Ivana Vyskočila (vpravo) so synom Jakubom Vyskočilom.
debata (2)

Ako informuje český portál eXtra.cz, Vyskočilov syn Jakub spáchal samovraždu.

Štyridsaťšesťročný Jakub Vyskočil, ktorého mal herec so svojou bývalou manželkou Růženou Polákovou, sa údajne zastrelil a zanechal po sebe dlhý list na rozlúčku. Ako píšu české médiá, dôvodom samovraždy môžu byť vraj finančné problémy, do ktorých sa šéf dopravnej spoločnosti BusLine dostal.

„Vedenie skupiny BusLine s poľutovaním oznamuje, že jej majiteľ pán Jakub Vyskočil v nedeľu 8. mája ukončil svoj život. Zároveň vyjadruje najhlbšiu sústrasť rodine,“ uviedla za spoločnosť Vladimíra Vyhnisová, ktorá je po smrti Vyskočila poverená jej riadením.

Prop Firearm Movie Set Čítajte viac Nie je to už on, opísala Aleca Baldwina jeho dcéra. Ťažoba tragédie nikdy nepominie

Samotného herca Vyskočila oslovil aj spomenutý portál, jeho reakcia bola však veľmi pochopiteľná. „Prepáčte, ale ja o tom nemôžem hovoriť. Je to veľmi čerstvé,“ odkázal 75-ročný hrdina z filmového plátna aj televíznych obrazoviek.

Ivan Vyskočil má okrem syna Jakuba ďalšie štyri deti, pričom bol tiež štyrikrát ženatý. Okrem Polákovej, ktorá bola Jakubovou mamou, bol v minulosti známy aj hercov vzťah s kolegyňou Ivanou Andrlovou či napríklad divoké manželstvo s Anife Vyskočilovou. Herec o svojom súkromí čiastočne hovoril aj v knihe Manželky a iné lásky.

VIDEO: Celebrity, ktoré neustáli tlak slávy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #syn #samovražda #Ivan Vyskočil

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...