Lopezovej bývalý strieda dámu za dámou? Najprv známa fitneska a teraz... krásna neznáma!

Zo vzťahu so slávnou speváckou divou odišiel tak trochu ako "lúzer". Aspoň takúto predstavu nadobudli mnohí v prípade Alexa Rodrigueza, bývalého partnera speváčky a herečky Jennifer Lopezovej. Realita však bude asi iná.

10.05.2022 11:00
614461150 Foto:
Športovec a podnikateľ Alex Rodriguez v známej reštaurácii Bar Pitti posedával dlhý čas sám.
debata

Bývalého profesionálneho hráča bejzbalu, vzťah s ktorým po štyroch rokoch slávna J.Lo ukončila bez očakávaného soboáša, načapali počas uplynulého víkendu v dámskej spoločnosti. A zjavne nešlo len o kamarátku. Na prenajatej menšej jachte sa 46-ročný Rodriguez objavil v spoločnosti sexi dámy oblečenej iba v bikinách. Dvojica spoločne popíjala šampanské a počas krátkeho momentu, keď ich mohli zachytiť objektívy, pôsobili, že sú si pomerne blízki.

Zvodnú tmavovlásku médiá označujú ako „mystery woman“, teda záhadnú dámu. Jej totožnosť sa zatiaľ nepodarilo médiám overiť. Pozornosť však budú fakt, že posledné týždne spájali Rodrigueza s modelkou a fitneskou Kathryne Padgettovovou. V jej spoločnosti ho objektívy zachytili viackrát v priebehu uplynulých týždňov. Dáma z jachty, s ktorou niekdajšia hviezda štadiónov strávila nedeľu, však nebola Padgettová.

Video

VIDEO: Alex Rodriguez v spoločnosti neznámej dámy na prenajatom člne.

Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Alex Rodriguez a jeho súkromný život budia pomerne veľký záujem u americkej verejnosti. Možno aj preto, že súkromie má pomerne búrlivé. Od rozvodu s Cynthiou Scurtisovou, s ktorou má dve dcéry, ho spájali s viacerými slávnymi ženami. Randiť mal s Kate Hudsonovou, Cameron Diazovou či podnikateľkou Anne Wojcicki. Azda najväčšiu pozornosť mu však priniesol vzťah s Jennifer Lopezovou.

Herečka Jennifer Lopez a jej snúbenec Alex Rodriguez spoločne na premiére filmu Hustlers. Čítajte viac Ironickou poznámkou! Alex Rodriguez ňou reagoval na čerstvé zásnuby svojej ex Lopezovej

Dvojica sa zasnúbila a mnohí očakávali sobáš. K nemu však napokon nedošlo, práve naopak – partneri šli od seba. Len krátko na to sa Jennifer Lopez začala objavovať v spoločnosti so svojím bývalým partnerom Benom Affleckom. S ním sa medzičasom zasnúbila a opäť sa očakáva, že bude svadba. Uvidíme, ako sa situácia vyvinie v tomto prípade…

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jennifer Lopez #Alex Rodríguez #paparazzi #mall.tv #neznáma dáma

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...