Hrozivá správa v rodine speváka Nicka Cavea! Umrel mu ďalší syn

Austrálsky spevák Nick Cave v pondelok oznámil, že jeho syn Jethro zomrel. Stalo sa tak len sedem rokov po tom, čo jeho ďalší syn Arthur vo veku tínedžera zahynul po páde z útesu. Informoval o tom portál britskej stanice Sky News.

10.05.2022 08:39
POHODA: Nick Cave & the Bad Seeds Foto: ,
Austrálsky spevák Nick Cave počas vystúpenia skupiny Nick Cave & the Bad Seeds na festival Pohoda 2013.
debata

Šesťdesiatšty­riročný Cave v oznámení uviedol: „S obrovským smútkom potvrdzujem, že môj syn Jethro zomrel. Ako rodina budeme v tomto období vďační za rešpektovanie nášho súkromia.“

Jethro bol v apríli zatknutý za násilné napadnutie svojej matky Beau Lazenbyovej a v roku 2018 ho tiež odsúdili za útok na priateľku. Jeho právnik v poslednom prípade na súde v austrálskom meste Melbourne povedal, že Jethro trpel schizofréniou, ktorá ovplyvňovala jeho úsudok.

Údajne ho z austrálskeho väzenia prepustili len pred niekoľkými dňami. Tridsaťročný Jethro pracoval ako model a mal za sebou aj niekoľko hereckých úloh.

22157408 Čítajte viac Tragédia v rodine českého herca Vyskočila! Jeho syn spáchal samovraždu

Caveov 15-ročný syn Arthur zahynul v roku 2015, keď po užití drogy LSD spadol z útesu v anglickom grófstve Východný Sussex.

Svetoznámy austrálsky hudobník sa najviac preslávil ako vedúci spevák alternatívnej skupiny Nick Cave and the Bad Seeds. Naspieval aj duety s Kylie Minogue, Johnnym Cashom, Debbie Harry zo skupiny Blondie a Shaneom MacGowanom.

VIDEO: Celebrity, ktoré neustáli tlak slávy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #úmrtie #Nick Cave #schizofrénia

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...