'Baby' z Hriešneho tanca randila kedysi s Deppom! Toto si myslí o jeho súde s exmanželkou

Svet ju pozná ako hlavnú hviezdu tanečného hitu Hriešny tanec a ak si ju spája s nejakým menom známeho herca, potom je to asi Patrick Swayze. Herečka Jennifer Grey však ešte v 80-tych rokoch tvorila krátko pár aj s Johnnym Deppom.

11.05.2022 00:00
Jennifer Grey Foto: ,
Jennifer Grey v roku 2015 počas udeľovania Tony Awards v New Yorku.
debata

Slávny hollywoodsky herec sa posledné týždne ocitol v centre pozornosti pre súdne pojednávanie s jeho ex-manželkou Amber Heardovou. Tá ho obvinila z domáceho násilia a on ju následne zažaloval za poškodenie dobrého mena a lživé tvrdenia. Už niekoľko týždňov sa doslova v priamom prenose objavujú nové a nové šokujúce fakty či bizarné spomienky a zážitky, ktoré sa mali odohrávať v čase manželstve dvoch hereckých hviezd. Ku kauze sa nedávno vyjadrila aj Jennifer Grey.

Johnny Depp a jeho exmanželka - herečka Amber Heard Čítajte viac Fekálie na posteli, maľba krvou či rozbitý nábytok: Depp a Heard odhaľujú šokujúce bizarnosti vzťahu

„Bol taký zábavný a sladký a taký očarujúci a svojrázny, divný a jednoducho taký jedinečný a nádherný, a bol mnou posadnutý a veľmi romantický,“ opísala pre kanál Extra svoje spomienky na Deppa, keď spolu randili koncom osemdesiatych rokov. Na otázku, či ju prekvapili informácie, ktoré odznievajú počas súdneho procesu a ktoré sú vysielané v priamom prenose, reagovala tiež.

"Nepoznala som ho posledných 30 rokov. Nehovorila som s ním. Nevidela som ho… Celá vec ma šialene mrzí za všetkých zúčastnených. Sú to ľudia, ktorí sú istým spôsobom zranení, poškodení a naďalej sa navzájom poškodzujú. Je to smutné. Nemám na to názor, akurát viem, že mi to láme srdce… Ja som ho poznala v úplne inej dobe,“ povedala pre Extra TV Grey, ktorá vydáva svoju vlastnú knihu spomienok (nazvaná je príznačne Out of the corner – Z kúta von, čo odkazuje na slávnu hlášku z Hriešneho tanca – Nikto nebude strkať Baby do kúta).

Depp Heard Lawsuit Čítajte viac V Deppovi drieme monštrum, tvrdí obhajca Heardovej! Na súde odznela desivá výpoveď o správaní superhviezdy

Práve pri propagácii novej knihy sa venovala aj otázkam ohľadom vzťahov z minulosti. Okrem Deppa randila napríklad aj s hercom Matthewom Broderickom, súčasným manželom Sarah Jessicy Parkerovej. Jennifer Grey bola potom niekoľko rokov vydatá za kolegu Clarka Gregga (známy napríklad z marveloviek) – ich manželstvo sa však v roku 2020 skončilo rozvodom. Majú spolu dcéru Stellu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Johnny Depp #Amber Heard #Hriešny tanec #Jennifer Grey

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....