Russell Crowe ako Noe dostane protivníka. Kto ním je?

Anglický herec Ray Winstone dostal ponuku zahrať si vo filme o Noemovej arche uznávaného režiséra Darrena Aronofského. Ak budú rokovania úspešné, stvárni negatívnu postavu - najväčšieho nepriateľa hlavnej postavy.

12.06.2012 14:22
Russell Crowe Foto:
Herec Russell Crowe.
debata

Ako Noe sa predstaví Russell Crowe. Režisér hľadal do úlohy jeho protivníka niekoho dostatočne mohutného a odvážneho, aby sa mu mohol postaviť. Medzi zvažovanými možnosťami bol podľa informácií webovej stránky Deadline.com okrem iných aj Val Kilmer.

Pre 55-ročného Winstona je to veľká príležitosť, keďže väčšinou sa mu ujdú len menšie úlohy podobného charakteru. Diváci a diváčky ho môžu poznať napríklad z filmov Návrat do Cold Mountain (2003), Kráľ Artuš (2004), Na druhej strane (2006), Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky (2008), Hugo a jeho veľký objav (2011) či Snehulienka a lovec (2012).

Okrem spomínaných sú už obsadené úlohy Noemových synov Chama a Séma, ktorých si zahrajú Logan Lerman a Douglas Booth. Lásku Séma menom Ila by mala stvárniť Emma Watson. Zatiaľ nie je jasné, kto dostane rolu Noemovej manželky, údajne o nej rokuje Jennifer Connelly. S Russellom Crowom si už dokonca manželov zahrali v oscarovej snímke Čistá duša (2001).

debata chyba

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...