Speváčka Naomi Judd spáchala samovraždu, potvrdila príčinu úmrtia jej dcéra, slávna herečka Ashley Judd

Americká country speváčka Naomi Judd sa sama smrteľne postrelila, prezradila jej dcéra a herečka Ashley Judd vo štvrtok, dva týždne po tom, čo jej matku našli doma mŕtvu.

13.05.2022 08:03
Naomi Judd Foto:
Speváčka Naomi Judd (vľavo) a jej dcéra, slávna herečka Ashley Judd na archívnej snímke.
debata

Juddová (76) zomrela na strelné poranenie, ktoré si sama spôsobila, uviedla dcéra novinárke Diane Sawyerovej v televíznom programe „Good Morning America“. Dodala, že ona a rodina nechceli zverejňovať tieto súkromné detaily, ale vedeli, že nakoniec vyjdú na povrch. Takže Ashley radšej využila svoj žiaľ na to, aby upozornila na potrebu pomáhať ľuďom s duševnými chorobami.

naomi judd Čítajte viac Zomrela Naomi Juddová z country dua The Judds

„Moja matka vedela, že ju a jej trápenie vnímame. Keď hovoríme o duševnej chorobe, je veľmi dôležité, aby sme rozlišovali medzi našou milovanou osobou a chorobou. Je to veľmi skutočné, je to ničivé,“ povedala herečka.

V prvom vyhlásení po smrti Juddovej 30. apríla Ashley a jej sestra Wynonna pripísali smrť svojej matky „duševnej chorobe“.

Deň po smrti bola speváčka spolu so svojou dcérou Wynonnou, s ktorou tvorila spevácke duo The Judds, uvedená do Siene slávy country hudby. Slávnosť bola poznačená smútkom.

Aj britský denník The Guardian citoval dcéru Ashley. Napísal, že držiteľka hudobných cien Grammy trpela depresiou a spáchala samovraždu strelnou zbraňou.

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Naomi Judd

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....