Ide sa na svadbu! Ariana Grande dorazila v modeli, na aký by si trúfla len máloktorá dáma

28-ročná hviezda dorazila na svadbu v naozaj neprehliadnuteľnom čiernom modeli - ktorý tvoril top a sukňa z dielne Very Wang.

15.05.2022 00:00
ariana Foto: ,
Speváčka Ariana Grande na archívnom zábere.
debata

Brat speváčky Ariany Grande sa oženil, so svojím partnerom si vystrojili menšiu svadbu s tematikou Hviezdnych vojen, ako píše Daily Mail. Svadba sa konala 4. mája a zúčastnila sa na nej aj slávna speváčka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Priya Shukla (@priyadeluxe)

28-ročná hviezda dorazila na svadbu v naozaj neprehliadnuteľnom čiernom modeli – ktorý tvoril top a sukňa z dielne Very Wang. Odvážne vykrojený bralette top a sukňu s vysokým pásom a výrazným rozparkom doplnila čierna mašľa vo vlasoch. Svadobný pár si „áno“ povedal v modeloch Dolce & Gabbana.

39-ročný Frankie Grande a Hale Leon si svadbu vystrojili v dome Frankieho, na Floride, kde boli počas obradu obklopení húfom postáv z ďalekej galaxie.

Pred rokov si vlastnú svadbu vystrojila aj speváčka, v máji sa vydala za realitného makléra Daltona Gomeza. Svadba, ktorá sa odohrala v kalifornskom Montecite, bola podľa zdrojov veľmi komorná a odohrala sa len v spoločnosti rodiny a najbližších priateľov páru.

Na udalosť si Ariana Grande obliekla model od Very Wang inšpirovaný herečkou Audrey Hepburnovou, išlo o elegantné biele šaty s výstrihom v tvare srdca a odhaleným chrbtom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ariana Grande

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...