Pozri sa na nás, už sme starí ľudia, rada by sa so Swayzeym zasmiala filmová Baby

Americký herec Patrick Swayze zomrel v septembri 2009 vo veku 57 rokov.

16.05.2022 00:00
grey Foto:
Patrick Swayze, Jennifer Grey v snímke Hriešny tanec.
debata

Hoci od jeho úmrtia ubehol pomerne dlhý čas, jeho slávna filmová partnerka, Jennifer Grey, naňho nezabúda a v srdci ho nosí dodnes. Predstavu, že filmový Johnny Castle z Hriešneho tanca už nie je medzi živými ju stále bolí. Prezradila to v rozhovore pre ‚Entertainment Tonight‘.

Demi Moore  a Patrick Swayze Čítajte viac Smutné výročie úmrtia Patricka Swayzeho. Romantika v jeho podaní žije dodnes - Hriešny tanec kontra Duch

„Bol to skvelý chlap, všetci ho milovali… Keby sme sa dnes mohli spolu smiať a povedať si: 'Pozri sa na nás. Už sme starí ľudia. Ale pozri sa, čo sme dokázali, keď sme boli mladší,“ opísala so smútkom 62-ročná herečka. Nikdy vraj nestretla lepšieho muža, ako bol predstaviteľ Johnnyho Castlea. "Som taká vďačná, že to bol môj Johnny… V živote som nestretla muža, ktorý by tu bol pre mňa ako on a to je niečo, na čo nikdy nezabudnem,“ zdôraznila filmová Baby.

Jennifer Grey Čítajte viac 'Baby' z Hriešneho tanca randila kedysi s Deppom! Toto si myslí o jeho súde s exmanželkou

Ako dodala, spočiatku nebola vôbec nadšená z predstavy, že Swayzeho obsadili do hlavnej úlohy vo filme Hriešny tanec, keďže krátko predtým obe hviezdy už nakrútili akčný film ‚The Red Tide‘, kde Swayze „otravoval“ Jennifer Grey svojimi neustálymi žartíkmi. "Keď sa ho skúšali dostať do Hriešneho tanca, povedala som si: ‚Och bože, nie. Práve som s tým chlapom strávila tri mesiace. Robí si zo mňa neustále žarty‘,“ priznala herečka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Patrick Swayze

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...