Fešák z Pána profesora v chomúte! Svadbu mal vo Vegas, žiadna klasika to nebola

Namiesto klasiky poriadny "punk"! Tak by možno niekto opísal rozhodnutie slovenského herca a modela Krištofa Králika, ku ktorému dospel pred pár dňami. Aj so svojou partnerkou.

13.05.2022 18:00
Krištof Králik Foto:
Herec a model Krištof Králik so svojou priateľkou Petrou na podujatí Let´s Dance.
debata

Králik, ktorého diváci už nejaký ten mesiac registrujú ako hrdinu seriálu Pán profesor a ktorý v minulosti s úspechom pracoval ako model vo svetových metropolách (predvádzal napríklad pre ateliér Versace), sa rozhodol oženiť. S partnerkou Petrou Mácovou tak urobili počas výletu do Spojených štátov amerických a to dokonca priamo v Las Vegas.

SEML - vyber - 047 Čítajte viac Pallová na Drobovej svadbe v mini, všetky oči na ňu... a potom padol pohľad na šaty Heleny Vondráčkovej!

Mesto hriechu je aj mestom bleskových sobášov a jeden taký si zjavne strihla aj sympatická dvojica. Ako informoval portál Pluska.sk, svadba sa mala konať v stredu 11. mája 2022, pričom nevesta si šaty kúpila v Los Angeles. Prstene si partneri tiež vybrali na mieste. Súčasťou obradu bol zjavne typický kovbojský klobúk.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kristof Kralik (@kristofko)

Na sociálnej sieti zverejnil Králik aj spokojnú momentku – už ako ženáč. Na fotografii sa smeje do objektívu a predvádza svadobnú obrúčku na vztýčenom prstenníku. Po jeho boku sa smeje jeho vyvolená, z ktorej bude pravdepodobne pani Králiková.

VIDEO: Králikov kolega Adam Bárdy – nová hviezda slovenských obrazoviek

Obsav vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Las Vegas #Krištof Králik #Pán profesor

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...