Smutná správa! Britney Spears potratila. Asi sme mali počkať, priznala

Americká popová speváčka Britney Spears oznámila, že potratila. Len zhruba pred mesiacom pritom ohlásila, že čaká dieťa so svojím o 12 rokov mladším manželom Samom Asgharim.

15.05.2022 09:11
People Britney Spears Foto: ,
Speváčka Britney Spears a jej dlhoročný partner Sam Asghari na archívnom zábere.
debata (4)

Štyridsaťročná popová hviezda, ktorá už má dvoch dospievajúcich synov z predchádzajúceho manželstva s tanečníkom Kevinom Federlinom, informovala o smrti svojho „zázračného dieťaťa“ v ranom štádiu tehotenstva.

Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2018. Čítajte viac Vyletela na vrchol, padla na dno, popová princezná Britney oslavuje 40! Zaspomínajte si v obrazoch

Uviedla, že prechádza otrasným obdobím, a pripustila, že s ohlásením tehotenstva mali možno počkať. „Naďalej sa budeme usilovať o rozšírenie našej krásnej rodiny,“ dodala speváčka, ktorá je pod oznámením na Instagrame podpísaná spolu so svojim partnerom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Tehotenstvo oznámila Spears 11. apríla práve na Instagrame. Do záujmu médií sa opäť dostala vlani, keď súd na jej žiadosť po 14 rokoch ukončil jej opatrovníctvo schválené pôvodne kvôli speváčkiným psychickým ťažkostiam.

Svojho otca Jamieho Spearsa vinila, že opatrovníctvo zneužíval a nútil ju vystupovať proti jej vôli, brať lítium a nechcel jej dovoliť vydať sa za Asghariho a mať s ním deti.

VIDEO: Celebrity, ktoré neustáli tlak slávy

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

4 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dieťa #Instagram #Britney Spears #potrat #mall.tv

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...