Ako bolo na Slovensku, Geissenovci? Carmen už fanúšikom opísala pobyt u nás, tí reagujú

Síce stručne, ale predsa! Carmen Geiss (57) zhodnotila pár vetami pobyt na Slovensku pre fanúšikov na Instagrame, ktorých má takmer 900 000.

16.05.2022 08:28
geiisenovci Foto:
Milionárska rodinka - Carmen, Shania, Davina a Robert Geiss.
debata (11)

Carmen a Robert Geissenovci, spolu s ich dvoma dcérami, Shaniou (17) a Davinou (18), už docestovali domov. Carmen Geiss (57) o tom informovala svojich fanúšikov na Instagrame, ktorých má takmer 900 000. V krátkom videu zhodnotila pobyt na Slovensku… Čo povedala? „Bola to úžasná cesta po Slovensku, užili sme si veľa zábavy. Všetkým ľuďom, ktorých sme spoznali, by som sa chcela poďakovať za pohostinnosť a želám vám všetko dobré, my sme teraz už na ceste domov.“ Ako svieti nad videom, rodinka nabrala smer Saint Tropez. Video vzniklo na palube lietadla, svojrázna milionárka a televízna hviezda sa fanúšikom prihovára za zvuku burácajúcich motorov. Pod príspevkom stále pribúdajú komentáre zo strany Slovákov, ktorí rodinke posielajú milé odkazy a ďakujú za návštevu Slovenska.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss (@carmengeiss_1965)

Na Slovensku si Geissenovci užili pobyt na niekoľkých miestach – napríklad v historickej Banskej Štiavnici, kde mali pôvodne stráviť tri dni, no nakoniec z toho bola len jednodňová „rýchlovka“. Carmen Geiss zverejnila napríklad sériu záberov z Grand Hotela River Park, ktorý leží na nábreží Dunaja. Šéfkuchár Jaroslav Žídek privítal hostí v reštaurácii Riverbank, opísal ich slovami: „Manželia Geissenovci boli veľmi milí a skromní hostia, ktorí ochutnali napríklad aj veľmi obľúbený vyprážaný teľací rezeň.“ Fanúšikovia ich šou Geissenovci – Ťažký život milionárov (Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie), sa zábermi s dvojicou pochválili takisto na sociálnych sieťach, na dvojicu si počkali v Pezinku či v Šamoríne v športovom areáli X-bionic Sphere.

geiisenovci Čítajte viac A je to tu! Geissenovci už fanúšikom ukázali na Instagrame prvé foto zo Slovenska, krásy prírody to ale nie sú

Svojím špecifickým životným štýlom sa Geissenovci pýšia v sledovanej šou televízie RTL II. s názvom Geissenovci – Ťažký život milionárov (Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie), ktorá sa na obrazovky dostala v roku 2011. V roku 2012 ju začala vysielať aj televízia JOJ. Program mapuje ich luxusný život ako aj manželstvo, ktoré trvá od roku 1994. Spoločne vychovávajú dve dcéry, Davinu (18) a o rok mladšiu Shaniu. Cesta k deťom však nebola pre pár vôbec ľahká, Carmen Geiss prekonala neuveriteľných desať potratov, ktoré pre ňu predstavujú obrovskú traumu dodnes.

Milionárska rodinka - Carmen, Shania, Davina a...
Geissenovci v obradnej miestnosti...
+4Slovensko dostane od Geissenovcov oveľa väčšiu...

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Carmen Geiss #Geissenovci – Ťažký život milionárov

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...