Kylie Jenner s partnerom ukázali dokonalú rodinku. Na nedávnom súde však zneli aj drsné príbehy

Nedeje sa to často, aby sa spolu objavili na verejnom podujatí. Počas uplynulého víkendu však urobili výnimku a prezentovali sa ako dokonalá rodinka.

17.05.2022 10:00
2022 Billboard Music Awards - Arrivals Foto: ,
Televízna a internetová celebrita a podnikateľka Kylie Jenner a jej partner Travis Scott.
debata

Reč je o podnikateľke a hviezde televízno-internetovej éry Kylie Jennerovej. Najmladšia členka kardashianovského klanu sa počas vyhlásenia cien Billboard Music Awards objavila v spoločnosti svojho partnera Travisa Scotta. Dvojica vzala na slávnostný hudobný večer dokonca aj štvorročnú dcérku Stormi. Takáto kombinácia bola zaručeným magnetom pre pozornosť médií – hoci pravdou je, že aj bez muža a dcéry by bola asi miliardárka (s vlastnou kozmetickou značkou) rovnako pútavá.

Anitta v modeli z kolekcie Fendace, spolupráce...
Speváčka Florence Welch v šatách z dielne Gucci.
+22Dixie D'Amelio sa objavila v kreácii Off-White.

Tmavovláska Jenner je síce najmladšou zo všetkých súrodencov rodiny Kardashianových a Jennerových, od februára je pritom už dvojnásobnou mamou. Syna, ktorého meno stále verejnosť nepozná, však zjavne nechala doma s pestúnkou. Vzhľadom na jeho vek je to aj celkom pochopiteľné. NHudobný večer, ktorý sa konal v Las Vegas, si vyrazili s rodinkou len v trojčlennom zložení.

Raper Travis Scott a jeho dcérka Stormi Webster... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Raper Travis Scott a jeho dcérka Stormi Webster Raper Travis Scott a jeho dcérka Stormi Webster na vyhlásení cien Billboard Music Awards.

Dvadsaťštyriročná Kylie si na seba obliekla zaujímavý model elastických večerných šiat s dlhými rukávmi. Hoci ju prekvapivo zahaľovali, na šatách samotný tiež dominoval zaujímavý detail – ilúzia potlače nahého ženského tela. Kreácia tak bola decentná a zároveň mala v sebe výrazný sexy náboj.

Doja Cat Čítajte viac Móda z cien Billboard: Na prsiach zlaté nálepky a na nohách? (Nielen) táto dáma pútala pozornosť

Meno Kylie Jennerovej sa v poslednom období objavovala v médiách aj v súvislosti so súdnym procesom, v ktorom televízna celebrita Blac Chyna žalovala jej rodinu. Chyna zažalovala Kris Jennerovú, Kim a Khloé Kardashianové a Kylie Jennerovú, pričom tvrdila, že silná mediálna rodina využila svoj vplyv na to, aby pošpinila jej povesť a zabránila finančným príležitostiam, ktoré mohla Blac Chyna získať ako televízna celebrita a tiež ako bývalá partnerka Roba Kardashiana. Podľa odhadov jej tímu malo ísť o sumy vo výške 40 a 60 miliónov dolárov.

Porota nakoniec rozhodla, že žiadna finančná ujma nebola Chyne spôsobená, hoci potvrdili, že všetky štyri uvedené dámy z rodiny konali tak, aby chránili svoje vlastné ekonomické záujmy. Počas súdneho procesu sa objavili dokonca tvrdenia, že bývalá partnerka nevlastného brata Jennerovej, sa mala údajne Kylie vyhrážať zabitím.

Video

Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rodina #súdny proces #Kylie Jenner #Billboard Music Award #Travis Scott #Blac Chyna

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...