Čo záber, to skvelá nálada! Kráľovná Alžbeta II. sa vrhla na oslavy, nech stoja za to

Britská kráľovná Alžbeta II. sa v nedeľu zúčastnila na jazdeckom podujatí, ktoré bolo súčasťou osláv jej platinového jubilea. Panovníčka tento rok oslavuje 70. výročie nástupu na trón.

16.05.2022 13:33
Britain Royals Foto: ,
Kráľovná Alžbeta II. na jazdeckom podujatí na zámku Windsor.
debata

Alžbeta II. (96) prišla na jazdecké podujatie s názvom A Gallop Through History v priestoroch Windsorského hradu podopierajúc sa o paličku. Obecenstvo ju privítalo potleskom v stoji.

Kráľovná v poslednom období vynechala viacero verejných podujatí z dôvodu problémov s mobilitou. Minulý týždeň sa po prvý raz od roku 1963 nezúčastnila na slávnostnom otvorení zasadnutia britského parlamentu, kde namiesto nej vystúpil s prejavom jej syn princ Charles.

Kráľovná Alžbeta  II. na jazdeckom podujatí na...
Kráľovná Alžbeta  II. na jazdeckom podujatí na...
+2Kráľovná Alžbeta  II. na jazdeckom podujatí na...

Na jazdeckom podujatí, ktoré sa konalo 12. – 15. mája, sa zúčastnilo viac ako 500 koní a 1000 účinkujúcich osôb. Predstavenie zachytáva vyše päť storočí dejín a zahŕňa aj sprievodné vystúpenia vojakov, jazdcov a tanečníkov z rôznych krajín, píše na svojej webovej stránke stanica BBC. Medzi účinkujúcimi boli aj herci Tom Cruise a Helen Mirrenová, ktorá sa predstavila v úlohe kráľovnej Alžbety II.

Britain Royal Windsor Horse Show Čítajte viac Táto momentka vás zaručene dostane! Kto rozosmial Alžbetu II.? Kone a tento dar...

Kráľovná Alžbeta II. nastúpila na trón 6. februára 1952 a slávnostne ju korunovali 2. júna nasledujúceho roka. Štvordňové oslavy 70. jubilea sa začnú 2. júna tohto roka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Alžbeta II

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...