Fíha! Longoria ukázala luxusnú izbu, v ktorej býva počas festivalu v Cannes! Nasledovala romantika s manželom

Vo francúzskom Cannes sa začína 75. ročník slávneho filmového festivalu a svetové hviezdy a hviezdičky sa tak "presúvajú" práve na toto exkluzívne miesto v Európe.

17.05.2022 13:34
eva longoria Foto:
Eva Longoria na archívnej snímke.
debata

Už počas víkendu na letisko v Nice dorazila hollywoodska hviezda Eva Longoria, aby si filmový sviatok užila. Čas pred štartom prestížneho podujatia, počas ktorého sa v súťažnej sekcii predstaví 21 filmov, si krásna herečka užíva aj po boku manžela, mexického mediálneho magnáta Josého Bastóna.

NY Special Screening of "The Night House" Čítajte viac Štyri krásne porotkyne ozdobia Cannes! Ich štýl bude magnet, to je zaručené + FOTO

Dvojica si spolu vyšla na večeru, pri ktorej ich stihli zachytiť objektívy paparazzi fotografov. Krásna seriálová „zúfalka“ si na terase reštaurácie pochutnávala na lahodnom jedle, pričom živo diskutovala s manželom. Prehliadnuť ju určite nešlo, na sebe mala žiarivé oranžovo-červené šaty, ktoré priťahovali pozornosť. Samozrejme, jej slávnu tvár takisto nešlo ignorovať.

zväčšiť Eva Longoria a jej manžel,  Jose Baston, v Cannes. Foto: Profimedia
longoria Eva Longoria a jej manžel, Jose Baston, v Cannes.

O svojom „výlete“ na Riviéru informuje 47-ročná Longoria aj svojich fanúšikov na Instagrame, ktorých má takmer 9 miliónov. Už im ponúkla napríklad aj výhľad, ktorý poskytuje jej izba v jednom z luxusných hotelov v Cannes, ale fanúšikom ukázala aj interiér nádherného apartmánu, v ktorom je ubytovaná. Pozrite si video na jej Instagrame (nižšie, spustiť šipkou).

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Potom, čo bola filmová prehliadka v roku 2020 kvôli šíreniu koronavírusu zrušená a ročník 2021 poznamenali súvisiace opatrenia, usporiadatelia tento rok sľubujú návrat k tradičnej podobe z čias pred pandémiou covidu-19. Tohtoročný ročník ale bude sprevádzať tieň ruskej invázie na Ukrajinu.

Herečka Noomi Rapace na zábere z premiéry v...
Herečka Rebecca Hall na akcii BAFTA Nominees'...
+17Herečka Noomi Rapace na vyhlásení Britských...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #Cannes 2022

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...