Expriateľ Lady Gaga je teda provokatér! Vyrazil na televíznu akciu a toto ukrýval pod sakom

Údiv aj všeobecné pozdvihnutie medzi kolegami a novinármi vyvolal v pondelok podvečer herec Taylor Kinney, fešák, ktorého si svet pamätá aj ako expartnera speváčky Lady Gaga.

19.05.2022 00:30
Taylor Kinney Foto: ,
Herec Taylor Kinney na podujatí NBCUniversal's 2022 Upfront.
debata

Americký herec, ktorý stvárňuje jednu z hlavných úloh v seriáli Chicago Fire, prišiel na podujatie organizované televíziou NBC, aby podporil novú vysielaciu sezónu aj projekty, ktoré tvorcovia pripravujú. V prvom momente vyzeralo byť všetko veľmi klasické, decentná pózovačka pred objektívmi, natrénované úsmevy do objektívu.

Málokto však tušil, že herec stavil v tento večer na pikantný detail – ten bol priamo súčasťou jeho garderóby. Kinney si totiž obliekol pánsky károvaný oblek, ktorý ukrýval zaujímavý detail – podšívku so vzorom prístupným najskôr od 18 rokov. Išlo o totiž o zábery nahých modeliek na kedysi takých populárnych erotických kartách, ktoré zbierali najmä vodiči nákladných automobilov, alebo sa dali zohnať na benzínových pumpách.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Just Jared (@justjared)

Na detail upozornila Kinneyho kolegyňa S. Epatha Merkerson, ktorá pridala k nemu aj výstižný výraz tváre, keď si prezerala podšívku.

Kinneyho však na podujatí sprevádzali len seriáloví kolegovia. Po jeho boku chýbala nová partnerka menom Ashley Cruger, vzťah s ktorou odtajnili americké médiá len začiatkom minulého mesiaca. Kinney bol dlhý čas single a práve vzťah so speváčkou Lady Gaga je dodnes považovaný za jeden z jeho najvážnejších. Dvojica bola spolu takmer päť rokov, no rozišli sa v júli 2016.

VIDEO: Poznáte tieto celebritné lásky, ktoré sa dali dokopy už na strednej?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #provokácia #Taylor Kinney #sako #mall.tv

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...