Takto by to nešlo, Charles! Britský princ s pivom v ruke reagoval na kritiku. Čo sa mu v Kanade nepodarilo?

Britský princ Charles a jeho manželka sú na oficiálnej návšteve Kanady. Ich cesta trvá od utorka do štvrtka a princ počas nej reprezentuje hlavu štátu - svoju matku, britskú kráľovnú Alžbetu II.

18.05.2022 12:30
Canada Royal Visit Foto: ,
Britský princ Charles a jeho manželka sú na oficiálnej návšteve Kanady, pivo si načapovali v krčme v meste St. John's v Newfoundlande.
debata

Po oficiálnom privítaní premiérom Justinom Trudeauom Charles a Camilla zamierili do krčmičky v meste St. John's v Newfou­ndlande, kde si vyskúšali čapovanie piva. Následne vypili to, čo si načapovali. Britský princ si však po dočapovaní piva vypočul kritiku z úst miestnych, on na ňu zareagoval s úsmevom.

Britský princ Charles a jeho manželka sú na...
Britský princ Charles a jeho manželka sú na...
+3Britský princ Charles a jeho manželka sú na...

Podobné zábery za výčapom či s pivom v ruke počas svojich ciest či oficiálnych vystúpení ponúkli aj princ William s vojvodkyňou Kate. Dvojica si s pivom pripila v roku 2019 počas osláv Dňa svätého Patrika v Londýne, smäd uhasili pivom Guinness po prehliadke Írskej gardy.

vojvodkyňa Kate Čítajte viac Na zdravie! Vojvodkyňu Kate veru s pivom často nevidieť

Za výčapon v írskej krčme sa nechali odfotografovať Willim a Kate vo februári 2019 počas ich oficiálnej návštevy Belfaste. Vtedy išlo čapovanie piva lepšie práve vojvodkyni. Nečudo, počas vysokej školy totiž brigádovala aj ako čašníčka.

Načapovať pivo od princa či vojvodkyne? V Belfaste si to v rámci svojho programu vyskúšal slávny manželský pár - princ William a jeho manželka Catherine. Čítajte viac Vojvodkyňa za výčapom? Kate čapovala pivo, ale v šatách za 1600 eur!

Pre Charlesa ide o 19. návštevu Kanady od roku 1970. Pre porovnanie, kráľovná Alžbeta II. navštívila Kanadu od roku 1951 celkovo 22-krát. Cesta je súčasťou série návštev, v rámci ktorej významní členovia britskej kráľovskej rodiny navštívia približne 14 krajín Commonwealthu, kde je hlavou štátu stále Alžbeta II. Súčasťou týchto návštev sú aj oslavy platinového jubilea kráľovnej, ktorá usadla na trón pred 70 rokmi.

Pozrite si video – medailónik vojvodkyne Kate.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ charles #Kanada

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...