Jediný dôvod, prečo si slávna, je tvoj otec! Prečo ho nepodporíš, hnevajú sa Deppovi fanúšikovia na jeho dcéru

Súdny proces, ktorý momentálne zúri medzi Johnnym Deppom a Amber Heardovou zamestnáva nielen médiá, ale aj fanúšikov jednej či druhej strany.

19.05.2022 11:00
Kanada Toronto festival MFF Silent Night Foto: ,
Lily-Rose Depp na archívnej snímke.
debata

Lily-Rose Depp, dcéra slávneho herca a francúzskej herečky a speváčky Vanessy Paradis, mlčí. A to hnevá fanúšikov Deppa, ktorý nešetria komentármi ani na jej Instagrame, ktorý sleduje vyše 5 miliónov ľudí.

Johnny Depp a jeho exmanželka - herečka Amber Heard Čítajte viac Fekálie na posteli, maľba krvou či rozbitý nábytok: Depp a Heard odhaľujú šokujúce bizarnosti vzťahu

Lily-Rose od začiatku aktuálneho procesu na sociálnych sieťach nič nezverejnila. 22-ročná dcéra Johnnyho Deppa mlčí, no jeho fanúšikovia to nechcú akceptovať. Jej posledný príspevok z 9. apríla je tak plný nenávistných komentárov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp)

„Jediným dôvodom, prečo je slávna, je jej otec a ona o ňom nič nezverejňuje, ani o tom, ako mu Amber Heard ničí kariéru,“ znie jeden z mnohých príspevkov v tomto duchu. „Predvádza tu svoje prsia, ale o otcovi nič, ani jediná spoločná fotografia, to je hanba,“ znie ďalší.

zväčšiť Herec Johnny Depp počas svojej svedeckej... Foto: SITA/AP, Steve Helber
Johnny Depp Herec Johnny Depp počas svojej svedeckej výpovede na zábere z 25. apríla 2022.

Napriek týmto drsným komentárom Lily-Rose Depp doposiaľ nereagovala na sledovaný súdny proces. Naďalej mlčí, či je to jej rozhodnutie alebo odporúčanie právnikov jej otca, nevedno.

O slovo sa prihlásili už mnohé celebrity, ktoré sa z istých dôvodov k téme vyjadrili. Pred časom tak urobila napríklad herečka Jennifer Grey, ktorá v 80-tych rokoch tvorila krátko pár aj s Johnnym Deppom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lily Rose Depp

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...