Temné obdobie Gisele Bündchenovej: Fľaša vína každý večer, pád na dno

Gisele Bündchen je jednou z najúspešnejších top-modeliek sveta, roky patrila medzi najlepšie zarábajúce krásky.

23.05.2022 00:00
Modelka Gisele Bündchen Foto:
Modelka Gisele Bündchen.
debata

Vyše 20 rokov v tomto odvetví z nej urobila nielen slávnu ženu, ale aj superboháčku. Dnes, ako 41-ročná, si užíva pokojný život v obklopení rodiny, dvoch detí a manžela, hráča amerického futbalu Toma Bradyho. Je vyznávačkou zdravého životného štýlu, „čistých“ potravín" a takisto ich propagátorkou na sociálnych sieťach. Ako opísala v rozhovore pre magazín Vogue, boli časy, kedy žila celkom inak a o zdraví či pohode nemohlo byť ani reči. Bolo to v čase, keď mala niečo po dvadsiatke.

Gisele Bündchen, Tom Brady Čítajte viac Manžel bol dôrazne proti! Prezradila topmodelka Gisele Bündchen o domácom pôrode

„Zvonku to vyzeralo, že mám všetko a to len ako 22-ročná. Vo vnútri som sa však cítila, akoby som padla na úplné dno,“ spomína dnes 41-ročná dvojnásobná mama. Viac ako rok a pol trpela vyčerpávajúcou úzkosťou a záchvatmi paniky. „Deň som začala mocca-frappuccinom so šľahačkou a tromi cigaretami a potom som každý večer vypila fľašu vína,“ priznáva. "Predstavte si, čo to urobilo s mojou mysľou…“ V tom čase randila s hercom Leonardom DiCapriom (47).

Gisele Bündchen v roku 2010 počas šou...
Gisele Bündchen v roku 2000.
+2Gisele Bündchen a Leonardo DiCaprio v roku 2005.

Až na odporúčanie kamarátky zašla za odborníkom, ktorý jej okamžite naordinoval radikálny detox. Vzdala sa cukru, obilnín, mliečnych výrobkov, kofeínu, alkoholu a cigariet – následne sa dostavili ťažké abstinenčné príznaky. „Myslím si, že to boli tie najhoršie migrény, aké som kedy v živote mala.“ Dodržiavanie tejto prísnej diéty nebolo jednoduché, no v tom čase to brala ako jedinú možnosť.

O tri mesiace neskôr sa modelka takmer úplne zbavila úzkosti a záchvatov paniky. Zdravý životný štýl si matka dvoch detí zachovala dodnes. Každý deň vstáva o piatej ráno, aby meditovala a cvičila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gisele Bündchen

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....