Niečo také by vojvodkyňa Kate na verejnosti nikdy nespravila! Meghan sa ale nerozpakuje

Hoci zriedkavo, ale predsa... Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu si užívajú aj spoločenský život v ich novom domove, v Kalifornii.

23.05.2022 15:00
693666099 Foto:
Vojvodkyňa Meghan zotiera rúž z pier princa Harryho na pódiu po zápase v konskom póle v Santa Barbare.
debata (1)

Počas víkendu sa objavili na zápase v póle v Santa Barbare, počas ktorého sa na ihrisku predviedol aj britský princ.

Video
Zdroj: Profimedia

Harry sa stal súčasťou tímu „Los Padres“ po boku svojho blízkeho priateľa Nacha Figuerasa (45), ktorý je prezývaný aj ako „David Beckham póla“. Práve k tímu „Los Padres“, ktorý Argentínčan Figueras vedie, sa 37-ročný Harry pripojil len nedávno a už si odniesol spolu s ostatnými spoluhráčmi trofej z podujatia s oficiálnym názvom „Lisle Nixon Memorial“. Udalosť bola prístupná aj verejnosti a prilákala aj niekoľko hviezd, okrem iných napríklad herečky Rebel Wilson či Abigail Spencer, ktorá patrí k blízkym kamarátkam vojvodkyne Meghan.

zväčšiť Vojvodkyňa Meghan po boku princa Harryhopo... Foto: Profimedia
meghan Vojvodkyňa Meghan po boku princa Harryhopo zápase v konskom póle v Santa Barbare.

Práve krásna 40-nička Meghan, ktorá na podujatie dorazila vo výraznej čierno-bielej blúzke, sa správala medzi športovcami a hosťami veľmi uvoľnene, čoho dôkazom je aj okamih, na ktorý upozornil Daily Mail. Po zápase pobozkala počas blahoželania na líce spoluhráčov svojho manžela a práve jemu vtisla vrúcny bozk na pery, vzápätí si však uvedomila, že Harryho zafarbila na ústach od výrazného rúžu a začala mu ho zotierať priamo na pódiu. A to všetko pred zrakmi divákov aj hostí.

Práve tento intímny prejav bol na míle vzdialený od strojených záberov, ktoré sa dostali do sveta v roku 1985, keď prišla na pólo podporiť princezná Diana svojho manžela, princa Charlesa. Ale na takéto gesto by si na verejnosti netrúfla ani vojvodkyňa Kate, ktorá svojho manželka, princa Williama, sprevádzala počas zápasu v póle v minulosti už viackrát. Williama po zápase pobozkala aj Kate, zotieranie rúžu z úst manžela sme však v ich prípade nevideli a zrejme ani nikdy neuvidíme.

Herečka Jennifer Connelly v kreácii Louis...
Britská herečka Hayley Atwell prišla podporiť...
+17Herec Miles Teller a jeho manželka Keleigh Sperry.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...