Bozky, nežné pohľady, iskrenie! Takto si Šeredová užívala romantiku v Benátkach

Každý pár občas potrebuje trošku súkromia - najmä, ak sa ich bežná rutina spája so starostlivosťou o tri deti. Dobre si to uvedomuje aj česká rodáčka Alena Šeredová.

24.05.2022 00:00
Alena Šeredová a jej životný partner Alessandro... Foto:
Modelka a moderátorka Alena Šeredová a jej životný partner Alessandro Nasi si vyrazili do Benátok bez detí.
debata

Známa kráska, ktorá svoju kariéru odštartovala titulom v súťaži Miss a následne sa jej podarilo presadiť v Taliansku, sa pred pár dňami objavila v Benátkach. Teda lepšie povedané, objavili ju tam paparazzovia. Alena by asi bola radšej, keby jej výlet prebehol bez prítomnosti objektívov.

Na druhej strane však aj vďaka nim môže svet vidieť, že Šeredová je spokojná a šťastná dáma – manželka a mama. Ktorá si občas dokáže odskočiť od svojich detí a venovať sa partnerovi. Po jeho boku ju objektívy zachytili na romantickom výlete vo dvojici.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova)

Alena a Alessandro Nasi, taliansky podnikateľ a výkonný riaditeľ automobilky Fiat, sa objavili v meste na vode. Najprv ich zachytili na jednom z motorových člnov, ktoré presúvajú návštevníkov z jedného miesta na druhý. Neskôr sa dvojica objavila aj v jednej z benátskych uličiek, pričom zjavne mierila na spoločnú romantickú večeru či koktail.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alena Šeredová (@alenaseredova)

Štyridsaťštyriročná Šeredová a o tri roky starší Nasi pôsobia stála ako zamilované hrdličky. Paparazzom sa podarilo zachytiť ich pri nežných bozkoch, ale aj s úsmevmi na tvári, ktoré naznačovali, že si vychutnávajú spoločnosť jeden druhého. Dvojica spolu žije v talianskom Turíne a okrem spoločnej dcérky Vivienne vychovávajú aj synov Louisa Thomasa a Davida Leeho. Ich otcom je modelkin bývalý manžel – taliansky futbalový brankár Gianluigi Buffon, manželstvo s ktorým sa skončilo v roku 2014.

VIDEO: Poznáte najsexi partnerky futbalistov? Toto sú ony!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Benátky #romantika #dvojica #Alena Šeredová #mall.tv

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...