Jedna z najslávnejších topmodeliek sa v stredu zapojí do procesu Deppa a Heardovej! Koho potopí?

V súdnom procese medzi Amber Heardovou a Johnnym Deppom bude vypovedať ďalší slávny svedok.

24.05.2022 12:00
Depp Heard Lawsuit Foto: ,
Herec Johnny Depp a jeho exmanželka - herečka Amber Heard - na kombinácii záberov zo súdneho procesu vo Fairfaxe.
debata

Deppova bývalá partnerka, britská supermodelka Kate Moss (48), sa pripojí cez video hovor, ako uvádza „New York Post“, v pozícii svedka. Dôvod? Kate Moss a Johnny Depp tvorili pár v rokoch 1994 až 1998. Heard počas uplynulých týždňov pár razy spomenula meno britskej modelky v súvislosti s hádkou, počas ktorej ju mal Depp zhodiť zo schodov v čase, kedy spolu žili.

zväčšiť Topmodelka Kate Moss na podujatí Prince's... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Kate Moss Topmodelka Kate Moss na podujatí Prince's Trust Gala.

Deppovi právnici následne obvinili Heardovú, že si incident vymyslela. Kate Moss má vypovedať v stredu, ako však píše spomínaný denník, Moss spomínaný incident zrejme poprie, s Deppom mali aj po rozchode roky dobré vzťahy.

V súdnom procese medzi Amber Heardovou a...
Amber Heard na zábere  zo súdneho procesu vo...
+6 Johnny Depp na zábere zo súdneho procesu vo...

Moss a Depp boli zasnúbení, no ich vzťah sa po štyroch rokoch rozpadol. Počas ich spoločného života bol v roku 1994 Depp zatknutý a obvinený z trestného činu potom, čo zdemoloval hotelovú izbu v newyorskom hoteli Mark, píše magazín People.

Johnny Depp a jeho exmanželka - herečka Amber Heard Čítajte viac Fekálie na posteli, maľba krvou či rozbitý nábytok: Depp a Heard odhaľujú šokujúce bizarnosti vzťahu

Polícia vtedy oznámila, že našla Deppa „v stave možnej intoxikácie“, v izbe sa nachádzala aj Moss, ale nebola zranená. Sudca trestného súdu zamietol obvinenie proti Deppovi pod podmienkou, že sa šesť mesiacov nedostane do ďalších problémov. Depp zaplatil hotelu 10 000 dolárov, vrátane viac ako 2 000 dolárov za spôsobené škody.

Moss v roku 2012 v rozhovore pre Vanity Fair povedala, že po skončení ich vzťahu plakala „roky“: „Nie je tu nikto, kto by sa o mňa skutočne dokázal postarať. Johnny to chvíľu robil. Keď som sa ho pýtala, čo mám robiť, bol to on, kto mi odpovedal. Verila som tomu, čo hovoril. Naozaj som stratila niekoho, komu som mohla dôverovať.“

zväčšiť Kate Moss a Johnny Deppp v roku 1998 na... Foto: SHUTTERSTOCK
depp Kate Moss a Johnny Deppp v roku 1998 na estivale v Cannes.

Na súde v americkom štáte Virgínia od polovice apríla pokračuje ďalšia kapitola súdnych ťahaníc spojených s turbulentným manželstvom herca Johnnyho Deppa a Amber Heardovej, ktorá exmanžela obviňuje z domáceho násilia.

V USA sa Depp súdi kvôli komentáru Heardovej publikovanom v roku 2018 denníkom The Washington Post, v ktorom sa texaská herečka označuje za „verejne známu tvár domáceho násilia“. Podľa Deppovho právneho tímu bolo jasné, čo tým Heardová hovorí, hoci svojho exmanžela v texte nemenovala. Právnik Benjamin Chew povedal, že herečka sa rozhodla „klamať o svojom manželovi pre svoj osobný zisk“ a „navždy“ tým zmenila Deppovu reputáciu a jeho život.

Herec, ktorého preslávili excentrické postavy vo filmoch ako Strihoruký Edward, Piráti z Karibiku alebo Charlie a továreň na čokoládu, sa na súde domáha kompenzácie vo výške 50 miliónov dolárov. Heardová reagovala vlastnou sťažnosťou a žiada dvojnásobnú sumu.

Záverečné reči sú naplánované na 27. mája. Porota musí následne vyniesť verdikt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....