Zhodil Johnny Depp slávnu Kate Mossovú zo schodov? Topmodelka vypovedala pred súdom

V súdnom procese medzi Amber Heardovou a Johnnym Deppom vypovedala prostredníctvom video hovoru jedna z najslávnejších supermodeliek sveta, Kate Moss (48).

26.05.2022 09:09
Depp Heard Lawsuit Foto: ,
V súdnom procese medzi Amber Heardovou a Johnnym Deppom vypovedala prostredníctvom video hovoru Kate Moss (48).
debata (1)

Pred súdom mala opísať údajný incident, na ktorý upozornila Amber Heard, ktorý sa mal stať počas obdobia, kedy tvorili Depp a Moss pár. Modelka vysvetlila, ako to bolo s jej pádom zo schodov, ktorý bol viackrát medializovaný. Zhodil ju zo schodov Johnny Depp? Moss opísala, ako sa incident na Jamajke stal.

Video
Zdroj: Profimedia

Kate Moss a Johnny Depp tvorili pár v rokoch 1994 až 1998. Heard počas uplynulých týždňov pár razy spomenula meno britskej modelky v súvislosti s hádkou, počas ktorej ju mal Depp zhodiť zo schodov.

V súdnom procese medzi Amber Heardovou a...
Amber Heard na zábere  zo súdneho procesu vo...
+6 Johnny Depp na zábere zo súdneho procesu vo...

Moss opísala incident, ku ktorému došlo v čase ich vzťahu počas dovolenky na Jamajke. „Odchádzali sme z izby a Johnny odišiel z izby skôr ako ja. Bola búrka. Keď som odchádzala ja, pošmykla som sa na schodoch a zranila som si chrbát,“ povedala pod prísahou. „Kričal som, pretože som nevedela, čo sa mi stalo a bolelo ma to. Pribehol späť, aby mi pomohol, odniesol ma do izby a zabezpečil mi lekársku pomoc.“

Na jasnú otázku právnika Deppa, či ju niekedy počas ich vzťahu zhodil zo schodov, odpovedala: „Nikdy ma nestrčil, nekopal do mňa ani ani ma nezhodil zo schodov,“ dodala Moss. Britka nebol podrobená krížovému výsluchu Heardovej tímom.

zväčšiť Kate Moss a Johnny Deppp v roku 1998 na... Foto: SHUTTERSTOCK
depp Kate Moss a Johnny Deppp v roku 1998 na estivale v Cannes.

Moss a Depp boli zasnúbení, no ich vzťah sa po štyroch rokoch rozpadol. Počas ich spoločného života bol v roku 1994 Depp zatknutý a obvinený z trestného činu potom, čo zdemoloval hotelovú izbu v newyorskom hoteli Mark, píše magazín People.

Polícia vtedy oznámila, že našla Deppa „v stave možnej intoxikácie“, v izbe sa nachádzala aj Moss, ale nebola zranená. Sudca trestného súdu zamietol obvinenie proti Deppovi pod podmienkou, že sa šesť mesiacov nedostane do ďalších problémov. Depp zaplatil hotelu 10 000 dolárov, vrátane viac ako 2 000 dolárov za spôsobené škody.

Johnny Depp a jeho exmanželka - herečka Amber Heard Čítajte viac Fekálie na posteli, maľba krvou či rozbitý nábytok: Depp a Heard odhaľujú šokujúce bizarnosti vzťahu

Moss v roku 2012 v rozhovore pre Vanity Fair povedala, že po skončení ich vzťahu plakala „roky“: „Nie je tu nikto, kto by sa o mňa skutočne dokázal postarať. Johnny to chvíľu robil. Keď som sa ho pýtala, čo mám robiť, bol to on, kto mi odpovedal. Verila som tomu, čo hovoril. Naozaj som stratila niekoho, komu som mohla dôverovať.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard #Kate Moss

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...