Fíha! Na takýto záber Alberta a Charlene sme čakali mesiace

Princ Albert (64) a kňažná Charlene (44) dali všetkým okato najavo, ako to vyzerá s ich manželstvom.

30.05.2022 00:00
695447759 Foto:
Princ Albert a princezná Charlene počas pretekov F1 v Monaku, počas prechádzky sa držali za ruky.
debata (3)

Do Monaka dorazili rýchle stroje. 28. mája 2022 sa princezná Charlène a princ Albert zúčastnili kvalifikácie Formuly 1 na Veľkú cenu Monaka v Monte-Carle.

zväčšiť Dojatý Sergio Pérez oslavuje triumf v Monaku, v... Foto: SITA/AP, Daniel Cole
Sergio Pérez Dojatý Sergio Pérez oslavuje triumf v Monaku, v pozadí princ Albert a princezná Charlene.

Prechádzali sa medzi jednotlivými stajňami, rozprávali sa s pretekármi, usmievali sa do objektívov. Čo však zapôsobilo až prekvapivo, bol okamih, kedy sa sledovaná dvojica počas prechádzky držala za ruky. Vzhľadom na špekulácie médií o kríze v prominentnom manželstve či dokonca rozvode, práve týmto gestom poslali médiám aj neprajníkom jasný odkaz – stále sme spolu!

zväčšiť Princezná  Charlenea jej dcéra s Gabriella... Foto: Profimedia
695493783 Princezná Charlenea jej dcéra s Gabriella počas Veľkej ceny Monaka.

Aj výraz 44-ročnej Charlene je viditeľne iný, aký sme u nej videli počas jej prvého oficiálneho vystúpenia po dlhej odmlke, ktorú spôsobili jej zdravotné problémy. Začiatkom mája sa síce Charlene ukázala po boku manžela na pretekoch E-Prix v Monaku, ale jej pohľad po celý čas smeroval „nikam“ a o úsmeve či pohode nemohlo byť ani reči.

charlene Čítajte viac Sklonená hlava, pohľad upretý nikam! Charlene konečne na verejnosti, ale... Rodinné šťastie vyzerá inak

Vo veľmi dobrej nálade sa monacký pár ukázal aj v nedeľu, 29. mája, na Veľkej cene Monaka, kedy počas pretekov triumfoval Mexičan Sergio Pérez z tímu Red Bull. Charlene vyzeral nádherne v overale z dielne dizajnéra Terrencea Braya v odtieni baby blue, ktorý jej ako blondínke naozaj pristal. Na podujatí svojich rodičov sprevádzali aj ich 7-ročné dvojičky, Gabriella a Jacques.

 Heidi Klum a  Tom Kaulitz na Veľkej cene Monaka.
David Coulthard, Patrick Dempsey, princ Albert...
+6Naomi Campbell a podnikateľ Ernesto Bertarelli...

Pred pár dňami sa dokonca kňažná vyjadrila pre denník „Monaco Matin“ na tému vzťahu s Albertom. "Považujem za nešťastné, že niektoré médiá šíria takéto klebety o mojom živote a manželstve,“ povedala. „Ako všetci ostatní, aj my sme len ľudia a ako všetci ostatní, máme emócie a slabosti, len naša rodina je prezentovaná v médiách a každá, aj malá slabosť, sa šíri ďalej a ďalej.“

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #princ Albert

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...