Konečne! Kráľovná sa vraj prvýkrát stretne s pravnučkou Lilibet, dokonca sa pre ňu vzdala...

Je na svete už bezmála rok, no jej stará mama, najznámejšia panovníčka na svete ju ešte nevidela. To by sa malo zmeniť už o pár dní - Alžbeta II. sa stretne s pravnučkou Lilibet, ktorá dostala meno po nej.

31.05.2022 00:00
Britain Royals Foto: ,
Kráľovná Alžbeta II. na archívnom zábere.
debata (4)

Ako píše britský Daily Mail odvolávajúc sa na zdroje z kráľovského paláca, už najbližší víkend je na pláne vôbec prvé stretnutie britskej panovníčky a jej pravnučky Lilibet, ktorej rodičmi je princ Harry a jeho manželka Meghan Markle.

Malá Lilibet sa narodila 4. júna 2021 a práve najbližšiu sobotu tak oslávi svoje prvé narodeniny. Jej 96-ročná stará mama sa údajne plánuje vzdať niekoľkých oficiálnych povinností, aby mohla Lilibet vidieť osobne na jej „narodeninovej oslave“.

Meghan Markle, princ Harry Čítajte viac Tvrdý úder kráľovnej! William a Kate áno, Harry s Meghan nie

Princ Harry a jeho manželka Meghan pricestujú do Veľkej Británie v rámci osláv platinového jubilea, ktoré pripomína 70 rokov Alžbety II. na kráľovskom tróne. Keďže oslavy pripadnú práve na najbližší víkend, rodina sa vraj rozhodla spojiť dve udalosti v jednej. Ako tvrdí zdroj z paláca, kráľovná sa vzdala návštevy konského derby v Epsome, aby mohla byť so svojou pravnučkou, pravnukom a ich rodičmi.

zväčšiť Prince Harry a Meghan Markle, vojvoda a... Foto: SITA/AP
Meghan Markle, princ Harry Prince Harry a Meghan Markle, vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu na fotografii z apríla 2022.

Oslava sa vraj bude konať vo Frogmore Cottage, kde Harry s rodinou budú bývať počas svojho pobytu v Británii. Do usadlosti zamierila aj princezná Eugenie, ďalšia vnučka kráľovnej, ktorá má veľmi blízky vzťah s bratrancom Harrym. Ako píše portál, práve ona bude robiť rodine spoločnosť po celý čas ich pobytu na ostrovoch.

Oslavy platinového jubilea trvajú niekoľko dní a jednotliví členovia rodiny sa majú zúčastniť na viacerých z nich. Už dávnejšie však bolo potvrdené, že kráľovnin pozdrav z balkóna Buckinghamského paláca prebehne len v užšom kruhu rodiny a napríklad Harry s Meghan, ani jej syn, princ Andrew, počas tohto aktu prítomní nebudú.

VIDEO: Vojvodkyňa, matka aj módna ikona Catherine Middleton

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #rodina #narodeniny #Alžbeta II. #stretnutie #Meghan Markle #Lilibet #mall.tv

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...