Čakanie na verdikt? Žiaden stres... Johnny Depp si zahral na koncerte

Americký herec Johnny Depp si pri čakaní na verdikt poroty v súdnom spore s exmanželkou Amber Heardovou zahral v Británii na dvoch koncertoch s Jeffom Beckom.

31.05.2022 06:30
Johnny Depp Foto: ,
Herec Johnny Depp odchádza zo súdu Fairfax County Circuit Courthouse vo Fairfaxe.
debata

V nedeľu sa nečakane objavil na pódiu pri jeho vystúpení v Sheffielde, v pondelok večer si s anglickým gitaristom zahral v londýnskej Royal Albert Hall. Napísala o tom agentúra Reuters.

Johnny Depp a jeho exmanželka - herečka Amber Heard Čítajte viac Fekálie na posteli, maľba krvou či rozbitý nábytok: Depp a Heard odhaľujú šokujúce bizarnosti vzťahu

Depp s akustickou gitarou zahral s Beckom sériu prevzatých skladieb, ktoré spolu nahrali v roku 2020. V Sheffielde divákov jeho neohlásené vystúpenie veľmi prekvapilo. Mnohí návštevníci zdieľali videá a fotografie na svojich twitterových účtoch účte koncertná sála, kde sa koncertovalo. O deň neskôr sa Depp k Beckovi pripojil aj pri ďalšom koncerte jeho turné v Londýne.

V USA sa minulý piatok po šiestich týždňoch skončilo súdne prejednávanie prípadu, v ktorom sa bývalí manželia Depp a Heard vzájomne obviňujú z ohovárania a fyzického a psychického napádania a týrania a požadujú po sebe astronomické odškodné.

Porota sa začala radiť o verdikte, zatiaľ ale k záveru nedošla. Porotcovia sa majú po prestávke stretnúť znova v utorok.

V súdnom procese medzi Amber Heardovou a...
Amber Heard na zábere  zo súdneho procesu vo...
+6 Johnny Depp na zábere zo súdneho procesu vo...
debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Johnny Depp #Amber Heard #súdny spor #Jeff Beck #verdikt

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...