Nežná čipka, krátka sukienka! Mama Ivanka Trump si užíva pláž, paparazzi (aj my) pohľad na ňu

Ak ju niekde v posledných mesiacoch paparazzovia odfotografujú, je to zvyčajne pláž. Pohľad na Ivanku Trumpovú v uvoľnenej atmosfére miamského pobrežia však zvyčajne poteší.

01.06.2022 00:00
Ivanka Trump Foto:
Ivanka Trump počas víkendu Memorial Day Weekend v Miami, dcéra exprezidenta Donalda Trumpa sa predviedla v nežnej čipkovanej kombinácii v bielej farbe.
debata (1)

Aj uplynulý víkend sa rodina dcéry bývalého amerického prezidenta vybrala na slnečnú a pieskom zasypanú pláž vo vychytenej štvrti neďaleko miamských víl. Okrem samotnej Trumpovej nechýbal ani jej manžel Jared Kushner, rodičia vzali so sebou oboch synov, ich dcérka sa však na pláži neobjavila.

Štyridsaťročná blondínka je obyčajne stredobodom pozornosti – výnimkou nebola ani tentoraz, keď sa na pláži objavila v bielej čipkovanej kombinácii romantického topu a krátkej sukne s madeirovým perforovaným vzorom. Doplnili ju slnečné okuliare a slamený klobúk.

Video

Kým trojnásobná mama a americká celebrita sa zdržiavala najmä na pláži a pod slnečníkom, jej manžel Kushner vzal oboch synov do morských vĺn a užíval si otcovské chvíle so svojimi ratolesťami.

Aj napriek koncu úradovanie Trumpovej otca v Bielom dome sa celá rodina Trumpovcov stála objavuje v centre pozornosti amerických aj svetových médií. Opäť nie veľmi slávne nedávno zaujal aj samotný ex-prezident Donald Trump. Vyjadroval sa k vražednému masakru na jednej z amerických škôl, ku ktorému došlo pred pár dňami v texaskom Uvalde a pri ktorom prišlo o život 19 detí a 2 učitelia.

Ivanka Trump Čítajte viac Biely dom vymenila za plný úväzok mamy a manželky! A na pláži Ivanka Trump doslova žiari

Napriek tomu, že mnohí volajú po obmedzení dostupnosti zbraní v krajine a väčšej kontrole, Trump odmietol výzvy na sprísnenie kontroly zbraní a na výročnom zjazde Národného združenia držiteľov zbraní (NRA) v texaskom Houstone povedal, že slušní Američania by mali mať strelné zbrane, ktoré potrebujú na obranu pred „zlom“.

Ivanka Trump ešte ako začínajúca modelka v roku...
Ivanka Trump v roku 2005 po boku vtedajšieho...
+6Ivanka Trump (vpravo) na rodinnom zábere z roku...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Miami #Memorial Day

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...