Miliardár Elon Musk už nie je sám. Načapali ho s pôvabnou herečkou, toto je ona!

Zdá sa, že ani najbohatší muž sveta nevydrží bez ženskej spoločnosti. O novom vzťahu miliardára Elona Muska sa špekulovalo niekoľko mesiacov, nové zábery sú konečne jasným dôkazom.

01.06.2022 09:40
2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Foto: ,
Elon Musk na podujatí MET Gala.
debata (5)

Päťdesiatročného Muska zachytili pred pár dňami objektívy britských paparazzov v luxusnom hoteli v Saint Tropez. Nebol však sám, spoločnosť mu robila herečka a jeho údajná nová partnerka Natasha Bassett.

Ak vám jej meno veľa nevraví, možno trošku napovie, že pôvabná ryšavka je jednou z hviezd nového filmu o Elvisovi. Na slávnostnej premiére v Cannes sa Bassett objavila len pred pár dňami a v ostroružových šatách s vlečkou magnetizovala pohľady fanúšikov aj novinárov.

zväčšiť Herečka Natasha Bassett v kreácii Antonio... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2022 Elvis Red Carpet Herečka Natasha Bassett v kreácii Antonio Grimaldi Couture.

Muska zmagnetizovala, zdá sa, tiež. A hoci by si jeden myslel, že ide o relatívne čerstvý románik, zdroje z okolia tvrdia, že sa stretávajú už od februára tohto roka.

Niektorí sa domnievajú, že práve pre Bassettovej účasť v Cannes sa do Európy vydal aj zakladateľ spoločnosti Tesla. Faktom však je, že Elon Musk sa počas uplynulého víkendu zúčastnil na svadbe známeho hollywoodskeho agenta Ariho Emanuela. Či aj na tomto podujatí bola po jeho boku pôvabná herečka, však známe nie je. Dvojicu zachytili objektívy až v spomenutom hoteli v Saint Tropez.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natasha Bassett (@natashabassett)

Dvadsaťsedemročná Natasha sa na nových záberoch, ktoré exkluzívne vlastní britský portál Daily Mail, spokojne usmieva. Elon je tiež v dobrej nálade a upíja si z pohára. V priestoroch terasy hotela v Saint Tropez sa dvojica spoločne objavila na obede.

Maye Musk Čítajte viac Mama najbohatšieho muža planéty exkluzívne pre Pravdu! Maye Musk prezradila tú najlepšiu radu pre život

Napriek informáciám, že Musk sa má s Bassettovou stretávať už od zimy, na nedávnej akcii MET Gala v New Yorku mu spoločnosť robila iná slávna dáma. Konkrétne jeho vlastná mama, modelka a motivátorka Maye Musk, ktorá pred časom poskytla exkluzívny rozhovor Pravde.

Aj ona, mimochodom, nechýbala na festivale v Cannes a vyzerala výborne (viac tu).

2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Miliardár Elon Musk na MET Gala oficiálne po boku vyhľadávanej modelky! Prekvapí vás, je to...

Musk je známy aj vzťahom so speváčkou Grimes, s ktorou má dve deti. V minulosti randil aj s herečkou Amber Heardovou, ktorá sa len nedávno ocitla v súdnom spore so svojím bývalým manželom Johnnym Deppom.

Spočiatku to vyzeralo, že Musk sa posadí na lavicu svedkov, neskôr však obe strany rozhodli, že Muska ako svedka nepovolajú, keďže sa s Heardovou stretával v čase, ktorý nebol pre prípad dôležitý. V súdnom spore rozhoduje porota, ktorej verdikt sa očakáva v najbližších dňoch.

Zľava: Natasha Bassett, Jerry Schilling,...
Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.
+38Manželia Jwan Yosef (vľavo) a Ricky Martin.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #rande #Elon Musk #Maye Musk #Natasha Bassett

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...