Po Harrym a Meghan si domov mimo Británie našla aj princezná Eugenie! Kam s rodinkou mieri?

Princezná Eugenie začína novú kapitolu svojho života. Kráľovnina vnučka sa so svojou malou rodinkou sťahuje. Jej novým, prechodným domovom, sa stane krajina o čosi slnečnejšia než je Británia.

02.06.2022 00:00
Jack Brooksbank Foto:
Princezná Eugenie a jej manžel, Jack Brooksbank.
debata

Eugenie (32) sa s manželom Jackom Brooksbankom (36) a synom Augustom (1) sťahujú do slnečného Portugalska. Ako uvádza britský The Telegraph, nie je to však úplná rozlúčka s s Britániou, pár bude pendlovať medzi oboma krajinami.

Jack Brooksbank Čítajte viac Manžel princeznej Eugenie v obklopení polonahých modeliek na jachte! Iba si robil svoju prácu, obhajuje ho svokra Fergie

Ako informoval The Telegraph, Jack Brooksbank, ktorý predtým pracoval ako ambasádor značky pre spoločnosť Casamigos Georgea Clooneyho a Rande Gerbera, dostal novú ponuku a tú prijal. Bude pracovať pre realitného magnáta a Clooneyho obchodného partnera Mikea Meldmana. „Je to pre nich veľmi vzrušujúce obdobie,“ povedal pre denník zdroj z blízkosti páru.

eugenie Čítajte viac Škandál manžela je zabudnutý! Princezná Eugenie oslávila výročie sobáša doposiaľ nezverejneným svadobným záberom

Pre princeznú Eugenie, ktorá je v súčasnosti riaditeľkou londýnskej umeleckej galérie Hauser & With, to nie je prvý dlhší pobyt v zahraničí. V minulosti žila dva roky v New Yorku a pracovala ako expertka na online aukčnej stránke Paddle8. Jej staršia sestra, princezná Beatrice (33), žila istý čas v New Yorku takisto.

Eugenie si však v prvom rade užíva svoje radosti mamičky ročného syna. August je prvorodeným dieťaťom Eugenie a Jacka Brooksbanka. Narodil sa 9. februára 2021 na londýnskej klinike The Portland Hospital, kde v roku 1990 prišla na svet aj jeho mama, Eugenie, ktorá je vnučkou britskej kráľovnej Alžbety II.

Pozrite si video – medailónik princa Williama.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Eugenie

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...