Depp a Heard - ich príbehu vášne a nenávisti sa prizeral celý svet! Skončil sa

Bolo to v roku 2012, kedy sa meno krásnej, ale neznámej blondínky Amber Heardovej, začalo skloňovať v súvislosti so slávnym Johnnym Deppom.

02.06.2022 14:42
depp, heard Foto:
Johnny Depp a Amber Heard na archívnej snímke.
debata

Aj s jeho dlhoročným vzťahom s francúzskou rodáčkou Vanessou Paradis. Keď v roku 2012 oznámili rozchod po 14-tich spoločných rokoch, médiá videli jasný dôvod – mladú herečku Amber Heard. Depp ju spoznal ešte v roku 2009 počas nakrúcania snímky Rumové denníky.

Depp Heard Lawsuit Čítajte viac Porota rozhodla! Deppova exmanželka mu za ohováranie musí vyplatiť 15 miliónov, on jej dva

V roku 2015 si Johnny Depp svoju bisexuálnu, o 23 rokov mladšiu partnerku, zobral za manželku. Dvojica si povedala „áno“ vo februári v ženíchovom dome vo West Hollywoode. Ale už o pár dní si mladomanželia svoju svadbu zopakovali aj na ženíchovom súkromnom ostrove na Bahamách.

V súdnom procese medzi Amber Heardovou a...
Amber Heard na zábere  zo súdneho procesu vo...
+6 Johnny Depp na zábere zo súdneho procesu vo...

Veľká láska a šťastné manželstvo? Kdeže! Už v máji 2016, niečo vyše roka po svadbe, podala herečka žiadosť o rozvod. Dôvod? Klasicky hollywoodsky – neprekonateľné rozdiely. Americký herec sa vyjadril, že dúfa, rozvod s Amber Heardovou nebude trvať dlho a pôjde hladko. To ešte netušil, že detaily ich manželstva budú médiá „prepierať“ celé nasledujúce roky. A nielen médiá, aj súdy. "Zhruba po roku nášho vzťahu som sa stala svedkom toho, že Johnny začal užívať drogy a alkohol. V niektorých prípadoch, keď užil obe, ilegálne narkotiká aj lieky na predpis, musela som pre neho zháňať zdravotnú službu,“ uviedla Heard v súdnych dokumentoch.

Depp Heard Lawsuit Čítajte viac Zhodil Johnny Depp slávnu Kate Mossovú zo schodov? Topmodelka vypovedala pred súdom

V máji 2016 získala Heard od súdu dočasný zákaz približovania sa pre svojho manžela. A spustila lavínu obvinení. Heard okrem iného na súde uviedla, že počas hádky jej Depp hodil do tváre mobilný telefón a taktiež rozbil viacero iných predmetov. Herečka ako dôkaz pripojila fotografiu, na ktorej má poranenú tvár.

V januári 2017 losangeleský súd oficiálne ukončil rozvodové konanie hereckej dvojice Johnnyho Deppa a Amber Heardovej. Hviezda filmov Piráti z Karibiku musela podľa nariadenia súdu bývalej partnerke vyplatiť 7 miliónov dolárov, na ktorých sa dohodli v rámci rozvodového vyrovnania. Rodáčka z texaského Austinu uviedla, že všetky peniaze venuje na charitu, pričom Depp prisľúbil vyplatiť túto sumu počas 12 mesiacov s tým, že Heard do konca roka 2018 peniaze prevedie vybraným charitatívnym organizáciám.

Video

V marci 2019 začal svoje ťaženie proti manželke sám Depp. Zažaloval ju za urážku na cti. Ako odškodné požadoval 50 miliónov dolárov. Herca rozčúlil článok v novinách The Washington Post, v ktorom herečka Deppa opäť obvinila z domáceho násilia. Jeho meno však ani raz nespomenula, no podľa herca je jasné, že mala na mysli práve jeho. V žalobe tvrdil, že jej obvinenia sú „preukázateľne nepravdivé“.

Johnny Depp Čítajte viac Amber Heard je zlý človek, ľudská pohroma, tvrdí Baldwinova dcéra! Toto želá Deppovi

Heardová podala protižalobu vo výške 100 miliónov dolárov, podľa ktorej ju mal Depp a jeho právnický tím očierniť tým, že o jej obvineniach zo zneužívania hovorili ako o „hoaxe zo sexuálneho násilia“. Začali sa nekonečné ťahanice výpovedí, v ktorých Depp tvrdil, že agresorom v ich vzťahu bola Amber Heard a že je to práve ona, kto hrá rolu obete, aby pomohla svojej kariére.

V kauze sa ozývali mená mnohých známych osobností, ako napríklad Paula Bettanyho či Elona Muska, ale aj speváka Marilyna Mansona, s ktorým mal Depp opakovane popíjal alkohol a užíval drogy.

1. júna porota v súdnom spore medzi Johnnym Deppom a Amber Heardovou uznala herečku vinnú z ohovárania jej bývalého manžela. Zároveň čiastočne uznala jej protisťažnosť – viac čítajte tu.

Porotcovia uložili Heardovej za výroky o domácom násilí zaplatiť odškodné v celkovej výške 15 miliónov dolárov, zatiaľ čo Depp má vyplatiť bývalej manželke sumu dva milióny.

zväčšiť Herec Johnny Depp ná zábere zo súdneho procesu... Foto: SITA/AP, Steve Helber
Depp Heard Lawsuit Herec Johnny Depp ná zábere zo súdneho procesu vo Fairfaxe.

Po rozsudku priniesli americké médiá výpočet príjmov herečky, z ktorých má Deppovi zaplatiť. Heard, ktorá zarobila v období medzi rokmi 2013 a 2019 celkovo 10 miliónov dolárov, vo svojom svedectve uviedla, že následne uzavrela zmluvu na štyri filmy so spoločnosťou Warner Brothers, ktorá by jej za prvý film zaplatila 450 000 dolárov, po ktorom nasledoval 1 milión dolárov za prvého Aquamana. Za pokračovanie by dostala 2 milióny dolárov a ak by sa niekedy natočila tretia alebo štvrtá časť, potom by mala garantovaný honorár od 3 do 4 miliónov dolárov za každú časť. Okrem toho Heard dostala 1,8 milióna dolárov za účinkovanie vo filme „The Stand“ a ďalších 1,65 milióna dolárov od kozmetickej spoločnosti L'Oreal.

zväčšiť Záber z vypočutia rozsudku, ktorý si osobne... Foto: SITA/AP
Depp Heard Lawsuit Záber z vypočutia rozsudku, ktorý si osobne vypočula herečka Amber Heard (v strede).

V odhadoch, aký veľký je súčasný majetok Heardovej, sa informácie rozchádzajú – Fox Business uvádza, že je to 12,3 miliónov dolárov, zatiaľ čo Celebrity Net Worth uvádza 3,86 miliónov dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...