Stručné želanie od Williama a Kate pre Lilibet k 1. narodeninám! Následne sa už predvádzali v Cardiffe

Princ William a vojvodkyňa Kate, spolu s ich staršími ratolesťami, Georgeom (8) a Charlotte (7), navštívili v sobotu poobede Cardiff v rámci osláv platinového jubilea kráľovnej Alžbety II. na tróne.

04.06.2022 16:35
Britain Platinum Jubilee Foto:
Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy zámku v Cardiffe.
debata

Dvojica sa stretla s účinkujúcimi, ktorí podvečer odohrajú koncert na hrade v Cardiffe, ktorý sa takisto uskutoční na počesť kráľovnej. 3-násobná mama bola očarujúca a neprehliadnuteľná vďaka výraznému oranžovo-červenému kabátu značky Eponine v hodnote 1650 libier.

Program v Cardiffe sa skončí o siedmej hodine večer, následne budú môcť diváci na veľkoplošných obrazovkách sledovať koncert veľkých hviezd ako Duran Duran, Alicia Keys či Queen, ktorý hudobníci odohrajú v Londýne.

Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy...
Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy...
+5Princ William a vojvodkyňa Kate počas návštevy...

Princovia Charles a William, syn a vnuk panovníčky, chystajú na večernom koncerte príhovory na počesť Alžbety II. Koncert je hlavnou očakávanou udalosťou tretieho dňa osláv platinového jubilea a má trvať zhruba dve a pol hodiny, naživo ho odvysiela BBC.

12 odhalení z dokumentu Harry & Meghan Čítajte viac Súboj, aký tu už dva roky nebol! Meghan kontra Kate - kráľovnou štýlu môže byť len jedna

Aj v tomto prípade je nepravdepodobné, že 96-ročná panovníčka, ktorú v posledných mesiacoch trápia pohybové problémy, sa akcie osobne zúčastní spolu s ďalšími členmi kráľovskej rodiny. Už v piatok sa kráľovná nedostavila na ďakovnú bohoslužbu v Katedrále svätého Pavla v Londýne a nebola prítomná ani na sobotňajších dostihoch Epsom Derby, kde ju zastúpila jej dcéra, princezná Anne.

4. júna oslavuje dcéra princa Harryho a vojvodkyne Meghan, Lilibet, prvé narodeniny. William a Kate jej poslali stručné želanie prostredníctvom Twitteru, rovnako ako princ Charles a vojvodkyňa Camilla. „Želáme Lilibet všetko najlepšie k dnešným 1. narodeninám,“ napísali Kate a William na sociálnu sieť. Ako píše The Guardian, kráľovná Alžbeta II. sa s malou Lilibet prvý raz stretla už počas týždňa.

Cesta Alžbety II. na trón odštartovala najväčším škandálom, aký britská monarchia dlho nezažila – pozrite si video!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Princ William a vojvodkyňa Kate na ďakovnej...
Princ Charles a vojvodkyňa Camilla na ďakovnej...
+14Zara Tindall a jej manžel  Mike Tindall na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...