Alžbeta II. boduje veselým videom! Na čaj pozvala miláčika Britov a zrazu z kabelky vytiahla... Neuveríte!

Kráľovná odštartovala veľkolepý koncert prostredníctvom videa, v ktorom si zahrala spolu s "národným pokladom", britskou detskou knižnou a filmovou postavou, medveďom Paddingtonom.

05.06.2022 08:10
Britain Platinum Jubilee Foto: ,
Kráľovná Alžbeta II . na veľkoplošnej obrazovke pred štartom koncertu, ktorý sa konal pred Buckinghamským palácom v Londýne v sobotu 4. júna.
debata (8)

Kráľovná a Paddington prekvapili divákov, ktorí sledovali koncert nazvaný „Platinum Party“, spoločným posedením pri čaji o piatej. Video premietli na veľkoplošných obrazovkách desiatkam tisícom ľudí, ktorí ho sledovali pred Buckinghamským palácom aj tým, ktorí si ho pozreli v televízii BBC.

Vojvodkyňa Kate v hľadisku počas koncertu,...
Vojvodkyňa Kate, princezná Charlotte, prince...
+14Vojvodkyňa Kate, princezná Charlotte, prince...

V dva a pol minútovom videu je Paddington potešený, keď sa dozvie, že kráľovná zdieľa lásku k marmeládovým sendvičom, podobne, ako on. Panovníčka dokonca otvorí kabelku a vytiahne z nej vlastné občerstvenie – sendvič (video nižšie).

Veľkolepým koncertom za účasti množstva hviezd vrátane Diany Rossovej a Andrea Bocelliho vyvrcholil v sobotu večer v Londýne tretí deň osláv 70. výročia nástupu britskej kráľovnej Alžbety II. na trón.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Mamička, zaznelo z úst princa Charlesa a ľudia zaburácali! Jubileum kráľovnej na koncerte oslavovali desaťtisíce

Koncert pred Buckinghamským palácom, sídlom kráľovnej v centre Londýna, sledovalo okrem členov kráľovskej rodiny, medzi ktorými však chýbala samotná kráľovná, 22 000 držiteľov špeciálnych vstupeniek, pričom 10 000 vstupeniek bolo poskytnutých verejnosti. Ďalšie desaťtisíce ľudí sa zhromaždili v širšom okolí a vysielala ho aj BBC.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Kráľovná Alžbeta II. ako rekordérka v mnohých oblastiach! A tiež najpamätnejšia 'bondgirl'

Na koncerte okrem Rossovej a Bocelliho vystúpili aj Elton John, Rod Stewart, Hans Zimmer, Alicia Keysová, Nile Rodgers, George Ezra, Andrew Lloyd Webber, Queen+Adam Lambert či Duran Duran. Vystúpenie Eltona Johna však bolo vopred nahrané, pretože spevák je momentálne na európskom turné.

Cesta Alžbety II. na trón odštartovala najväčším škandálom, aký britská monarchia dlho nezažila – pozrite si video!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Alžbeta II.

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...